ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όσα θέλεις να γνωρίζεις για την επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Λάνθιμος
Ο Γιώργος Λάνθιμος στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2024
AP

Η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου έχει τίτλο «Kinds of Kindness» και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι ασταμάτητος και όπως φαίνεται, το 2024 θα είναι μια πολυάσχολη χρονιά για εκείνον. Μετά τα τέσσερα Όσκαρ του Poor Things, που αποτελεί πλέον τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία του, ο Έλληνας σκηνοθέτης στρέφει το βλέμμα στα επόμενα πρότζεκτ του και σίγουρα στην προώθηση της νέας του ταινίας με τίτλο, «Kinds of Kindness».

Ας δούμε όμως, τι έχουμε μάθει μέχρι τώρα για τη νέα, επερχόμενη ταινία του.

Ο τίτλος

Όπως αναφέραμε και λίγο πιο πάνω, η ταινία θα έχει τίτλο «Kinds of Kindness». Ωστόσο, ο αρχικός τίτλος ήταν διαφορετικός και συγκεκριμένα τον πρώτο καιρό που είχε ανακοινωθεί, την ξέραμε ως «ΑΝD».

Το είδος

Πρόκειται για μια κωμωδία, γραμμένη από τον Λάνθιμο μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου. Αυτή θα είναι η πέμπτη συνεργασία τους, καθώς μαζί έγραψαν επίσης τα: «The Lobster» («Ο Αστακός»), «Killing of a Sacred Deer» («Ο θάνατος του ιερού ελαφιού»), «Άλπεις» και «Dogtooth» («Κυνόδοντας»). Ωστόσο, κάθε πληροφορία για την ιστορία, φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Τα γυρίσματα

Τα γυρίσματα έγιναν στη Νέα Ορλεάνη και ολοκληρώθηκαν το 2022. Αυτή τη στιγμή η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του post production.

Το καστ

Στην ταινία πρωταγωνιστεί -ξανά- η Έμα Στόουν, μαζί με τους Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουόλι, Τζο Άλγουιν, Τζεσι Πλέμονς, Χονγκ Τσάου και Χάντερ Σέιφερ. Η ταινία αποτελεί την τέταρτη συνεργασία του Λάνθιμου με την Στόουν. Προηγήθηκαν τα φιλμ: «Η Ευνοούμενη», «Βληχή» (μικρού μήκους) και «Poor Things» που χάρισε στην Στόουν το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Ημερομηνία πρεμιέρας

Πρόσφατα, η Searchlight, το στούντιο που διανέμει την ταινία, ανακοίνωσε ότι το «Kinds of Kindness» θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου.


«Η συνεργασία με τον Γιώργο συνεχίζει να είναι το αποκορύφωμα για εμάς στη Searchlight και αυτό είναι ακόμα ένα πραγματικά πρωτότυπο πρότζεκτ που ξεχωρίζει τη δουλειά του» αναφέρεται στην ανακοίνωση του στούντιο.

At last but not least

Αυτό που μπορούμε να σου πούμε πάντως, είναι ότι ο Νταφόε ζήτησε από την Έμα Στόουν να τον χαστουκίσει 20 φορές για ένα πλάνο που εκείνος δεν εμφανιζόταν. Απλώς ήθελε να βοηθήσει τους συμπρωταγωνιστές του να μπουν καλύτερα στο ρόλο τους.

Διαβάστε επίσης

Η Έμμα Στόουν χορεύει δίχως αύριο στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Γιώργος Λάνθιμος: Ο Νταφόε ανάγκασε την Έμμα Στόουν να τον χαστουκίσει 20 φορές

Στο δρόμο για τα Όσκαρ - Γιώργος Λάνθιμος: Από τα παρκέ στο Χόλιγουντ και την παγκόσμια αποθέωση