ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H Έμα Στόουν χορεύει δίχως αύριο στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Λάνθιμου

emma stone
Η Έμα Στόουν στο νέο teaser τρέιλερ του Kinds of Kindness
YouTube

Το «Kinds of Kindness» του Γιώργου Λάνθιμου θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 

Η Searchlight Pictures αποκάλυψε ένα ακόμη teaser τρέιλερ για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Kinds of Kindness» που γυρίστηκε στην Νέα Ορλεάνη το φθινόπωρο του 2022.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη θα κάνει πρεμιέρα στο 77ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών διεκδικώντας τον Χρυσό Φοίνικα.

Πρόκειται για μία τρίπτυχη ιστορία που ακολουθεί έναν άνδρα που προσπαθεί να πάρει πίσω τον έλεγχο της ζωής του, έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η εξαφανισμένη γυναίκα του έχει επιστρέψει τελείως διαφορετική και μία αποφασισμένη γυναίκα που ψάχνει να βρει έναν άνθρωπο με ειδικές ικανότητες για να γίνει πνευματικός ηγέτης.

Η όγδοη ταινία του πολυβραβευμένου Έλληνα δημιουργού σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου και μοντάζ του Γιώργου Μαυροψαρίδη ενώνει ξανά την Εμα Στόουν με τους συμπρωταγωνιστές της στο «Poor Things», Γουίλεμ Νταφόε και Μάργκαρετ Κουάλεϊ καθώς και με τον ηθοποιό Τζο Άλγουιν από την «Ευνοούμενη». Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Τζέσι Πλέμονς, Χονγκ Τσάου και Χάντερ Σάφερ.

Το «Kinds of Kindness» αναμένεται να κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 30 Μαΐου από την Feelgood.

Διαβάστε επίσης

Η επόμενη ταινία του Λάνθιμου με την Έμα Στόουν έχει τρέιλερ

Όσα θέλεις να γνωρίζεις για την επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Γιώργος Λάνθιμος: Πότε κυκλοφορεί η επόμενη ταινία του - Πρωταγωνιστεί η Έμα Στόουν