ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica έκανε τατουάζ με την τέφρα του Λέμι των Motörhead

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ, frontman των Metallica
Ο Τζέιμς Χέτφιλντ, frontman των Metallica
AP

Το μελάνι του τατουάζ που έκανε ο frontman των Metallica, ήταν αναμεμειγμένο με λίγη από την τέφρα του Λέμι Κίλμιστερ των Motörhead

Ο Τζέιμς Χέτφιλντ, frontman των Metallica έκανε τατουάζ προς τιμήν του Λέμι Κίλμιστερ των Motörhead ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών το 2015.

Συνηθισμένο γεγονός θα πείτε και δίκιο θα έχετε. Το αξιοσημείωτο ωστόσο σε αυτό είναι ότι ο Χέτφιλντ χρησιμοποίησε στο μελάνι για το τατουάζ του λίγη από την τέφρα του αείμνηστου μουσικού.

Όπως δείχνει στην ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Ιnstagram, o Xέτφιλντ «χτύπησε» έναν άσσο μπαστούνι στο μεσαίο του δάχτυλο, το οποίο φυσικά αναφέρεται στο εμβληματικό τραγούδι των Motörhead «Ace Of Spades».

«Με το σταθερό χέρι του φίλου μου και tattoo artist Corey Miller απέκτησα αυτό το τατουάζ. Ένα αφιέρωμα στον φίλο και την πηγή έμπνευσής μου, τον κ. Λέμι Κίλμιστερ. Χωρίς αυτόν, ΔΕΝ θα υπήρχαν οι Metallica», έγραψε στη λεζάντα ο τραγουδιστής. «Μαύρο μελάνι αναμεμειγμένο με λίγη από την τέφρα του που μου παραχωρήθηκε τόσο ευγενικά. Έτσι, τώρα μπορεί ακόμα να σηκώνει το μεσαίο δάχτυλό του στον κόσμο» συμπλήρωσε.

Όπως αναφέρει το Rock Cellar, έξι χρόνια μετά το θάνατο του Λέμι Κίλμιστερ από καρκίνο οι στενοί του φίλοι μοιράστηκαν λίγη από την τέφρα του η οποία ήταν τοποθετημένη μέσα σε μικρές ασημένιες σφαίρες.

Διαβάστε επίσης

Σελίν Ντιόν: Ημερομηνία πρεμιέρας και πρώτη εικόνα από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της

Δεν φαντάζεστε ποιες ήταν οι πρώτες ταινίες που κυκλοφόρησαν σε DVD

«Tulsa King»: Η πρώτη φωτογραφία του Σιλβέστερ Σταλόνε από τα γυρίσματα της 2ης σεζόν