ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Joanna Drigo live στο Χυτήριο

Η Joanna Drigo live στο Χυτήριο

Η Joanna Drigo επιστρέφει από τα Highlands της Σκωτίας για μία μοναδική live παράσταση στο Χυτήριο, στις 11 Ιουνίου 2014.

Με καλοκαιρινή διάθεση, έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει τραγούδια από τους δύο προσωπικούς δίσκους της καθώς και διασκευές ξένων αγαπημένων της κομματιών. Ανάμεσα σε αυτά, θα είναι φυσικά τα νέα της κομμάτια από τον δεύτερο δίσκο της «Ζυγός στην καρδιά», που κυκλοφόρησε από την Antelma music τον Σεπτέμβριο, όπως το «Μην αλλάξεις για μένα» και το «Μόνος γυρνάς», που κέρδισαν τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δε θα λείπουν κομμάτια από τον προηγούμενο της δίσκο, όπως το «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και το «Βίκυ».

Στην ακουστική αυτή μουσική παράσταση, θα ερμηνεύσει επίσης διασκευές από αγαπημένους της καλλιτέχνες , σαν την PJ Harvey, τον Leonard Cohen, τους Franz Ferdinand, τον Βαγγέλη Γερμανό και την Αρλέτα, διασκευασμένα με την κιθάρα και την ιδιαίτερη φωνή της, πάντα με την ακουστική της κιθάρα, μοιράζεται εμπειρίες, ερωτικές ιστορίες, απογοητεύσεις και προσδοκίες.

Πηγή: culturenow.gr