ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Earthdancers: Ταξίδι με 300 χορευτές από όλο τον κόσμο στου Παπάγου

Earthdancers: Ταξίδι με 300 χορευτές από όλο τον κόσμο στου Παπάγου

Στις σκηνές των θεάτρων θα συναντηθούν περισσότεροι από τριακόσιοι χορευτές και μουσικοί από οκτώ χώρες. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν καλλιτέχνες από την Αργεντινή, την Ινδονησία, τη Ρουμανία, το Μεξικό, τη Γεωργία, την Κορέα, την Ιταλία και την Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό θέαμα γεμάτο χρώματα, ήχους και χορευτικά που διεγείρουν τις αισθήσεις και παρασύρουν τους θεατές σε ένα νοητό ταξίδι στις χώρες αυτές. Μια πλούσια παραγωγή, παρά τις αντίξοες συνθήκες, χάρη στο όραμα του εμπνευστή και διοργανωτή Παναγιώτη Μπιτάκου, την ιδιωτική πρωτοβουλία και κυρίως την αγάπη του κόσμου.

Και επιπλέον μια ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει η χώρα μας στο διεθνή Τύπο ως διοργανώτρια ενός σημαντικού φεστιβάλ που φέρνει σε επαφή ανθρώπους και πολιτισμούς από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Δημοτικό θέατρο Παπάγου και θα ακολουθήσουν παραστάσεις στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, στο θέατρο Πέτρας της Πετρούπολης (30/8) και στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι (31/8).

Διαβάστε επίσης:

Ηρώδειο:Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τη Φιλαρμονική της Πράγας