Πέθανε γνωστή ηθοποιός του «The Big Bang Theory»

Newsbomb

Η ηθοποιός Carol Ann Susi, απεβίωσε στα 62 της χρόνιας βυθίζοντας στη θλίψη τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά «The Big Bang Theory».

Η Carol Ann Susi, η φωνή της... κυρίας Wolowitz έχασε τη μάχη με το καρκίνο και «έφυγε» σήμερα (12/11) από τη ζωή στα 62 της χρόνια. Μπορεί να μην την είχαμε δει ποτέ στη σειρά, αλλά η φωνή της έχει μείνει σίγουρα ανεξίτηλη.

Η δυνατή φωνή της συχνά ενοχλημένης μητέρας του Howard έγινε αναπόσπαστο κομμάτι και για τους οπαδούς της δημοφιλούς σειράς.

Η Susi είχε πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε τηλεοπτικά show όπως τα Ugly Betty, Cheers, Seinfeld, Six Feet Under και άλλα.

Ακολουθεί η δήλωση που δημοσιοποίησε η ομάδα παραγωγών του «The Big Bang Theory» με αφορμή το γεγονός.

«Η οικογένειά μας έχασε ένα αγαπημένο μέλος. Η Carol Ann Susi που έκανε ξεκαρδιστικά τη φωνή της κα Wolowitz απεβίωσε. Οι τηλεθεατές δεν είχαν γνωρίσει ποτέ το πρόσωπο της κ. Wolowitz, η οποία ήταν μυστήριο σ' αυτούς τους 8 κύκλους που προηγήθηκαν. Αυτό που δεν ήταν μυστήριο όμως ήταν το τεράστιο κωμικό ταλέντο της Carol Ann, η οποία ήταν διαρκής πηγή χαράς και ευγένειας προς όλους. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της και θα μας λείψει πάρα πολύ».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved