ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αλλαγή ημερομηνιών για την παραγωγή «Τριστάνος και Ιζόλδη»

Αλλαγή ημερομηνιών για την παραγωγή «Τριστάνος και Ιζόλδη»

Τη μεταφορά των δύο πρώτων παραστάσεων της παραγωγής «Τριστάνος και Ιζόλδη» ανακοίνωσε η Εθνική Λυρική Σκηνή λόγω των πρόωρων εκλογών. Οι νέες ημερομηνίες των παραστάσεων είναι: 21, 28, 31 Ιανουαρίου και 4 Φεβρουαρίου 2015.

Οι θεατές που έχουν αγοράσει εισιτήρια για τις παραστάσεις της 23ης και 27ης Ιανουαρίου, οι οποίες μεταφέρονται στις 21 και 28 αντιστοίχως, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τα ταμεία και θα τους δοθεί η δυνατότητα είτε να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους, είτε να τα ακυρώσουν και να λάβουν τα χρήματα τους πίσω.

Το μουσικό γεγονός της χρονιάς, η πρώτη πανελλήνια σκηνική παρουσίαση της όπερας του Βάγκνερ «Τριστάνος και Ιζόλδη» θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για μόνο τέσσερις παραστάσεις.

Πρόκειται για μια νέα μεγαλειώδη παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η οποία για πρώτη φορά στην 75χρονη ιστορία της, θα αναμετρηθεί με το έργο ορόσημο της μουσικής ιστορίας, το οποίο σηματοδότησε την αρχή του ύστερου μουσικού ρομαντισμού.

Την Ορχήστρα και την Χορωδία της ΕΛΣ θα διευθύνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Οργανισμού Μύρων Μιχαηλίδης και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Κόκκος.