ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ηχητικό ντοκουμέντο υπέρ του μουσείου «Στέλιου Καζαντζίδη»

Ηχητικό ντοκουμέντο υπέρ του μουσείου «Στέλιου Καζαντζίδη»
Το ηχητικό ντοκουμέντο περιλαμβάνει 56 ανέκδοτες εκτελέσεις τραγουδιών από τον κορυφαίο λαϊκό ερμηνευτή...

«O Στέλιος των Ελλήνων» είναι ο τίτλος του ηχητικού ντοκουμέντου που κυκλοφόρησε πρόσφατα και περιλαμβάνει 56 ανέκδοτες εκτελέσεις τραγουδιών από τον κορυφαίο λαϊκό ερμηνευτή.

Το έργο κυκλοφορεί σε πολυτελή κασετίνα, την οποία επιμελήθηκε η Βάσω Καζαντζίδη, ο Πάνος Υφαντής και ο Στάθης Καζαντζίδης και μέρος από τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθεί για την ίδρυση του μουσείου «Στέλιου Καζαντζίδη».

Η κασετίνα περιέχει πέντε CD με 56 ανέκδοτα τραγούδια, κάποια τραγουδισμένα για πρώτη φορά από τον Στέλιο (Έρωτα μου Αγιάτρευτε, Τρελλοκόριτσο, Ντερμπεντέρισσα κ.α.), καθώς και άγνωστες εκτελέσεις, όπως τα τραγουδούσε συντροφιά με λίγους μόνο φίλους του ( Το Τελευταίο Βράδυ Μου, Αυτή η Νύχτα Μένει, Έρχονται Χρόνια Δύσκολα, Μια παλιά Ιστορία, Δυο Πατρίδες, κ.α.).

Το ηχητικό ντοκουμέντο «Ο Στέλιος των Ελλήνων» κυκλοφορεί και με μια ακόμη αφορμή, καθώς συμπληρώνονται 80 χρόνια από τη γέννησή του και 10 χρόνια από όταν έφυγε για την «τελευταία παράσταση».

Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το έργο «Ο Στέλιος των Ελλήνων» μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 801.801.2004 ή να επισκεφθούν το site www.victorymedia.org