ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tάμτα για Eurovision: «Θα χρησιμοποιήσω όλη την ενέργειά μου για να σας κάνω περήφανους» (pics)

Tάμτα για Eurovision: «Θα χρησιμοποιήσω όλη την ενέργειά μου για να σας κάνω περήφανους» (pics)
Η Τάμτα με το τραγούδι «Replay» θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Η τραγουδίστρια Τάμτα, με τελείως νέο λουκ, θα συμμετάσχει εφέτος στην Eurovision εκπροσώποντας την Κύπρο.

Το τραγούδι της, με τίτλο «Replay» θα ανακοινωθεί επίσημα την Τρίτη 5 Μαρτίου παράλληλα με την κυκλοφορία του official video.

Ο 64οq διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, θα γίνει το Μάιο στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Ενθουσιασμένη για την συμμετοχή της, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στις 7 Φεβρουαρίου στο "Σπίτι της Κύπρου" στην Αθήνα, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι όταν παίρνω αποφάσεις, μου αρέσει να δουλεύω πολύ γι’ αυτές, και υπόσχομαι πως αυτό θα κάνω, και εγώ, και όλη η ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, θα χρησιμοποιήσω όλη την ενέργειά μου για να σας κάνω όλους περήφανους με αυτό που θα δείτε και θα ακούσετε. Πάω χωρίς προσδοκίες για θέση στην τελική κατάταξη. Θέλω να απολαύσω αυτό το ταξίδι και θέλω να το απολαύσετε και εσείς μαζί μου. Σας θέλω δίπλα μου.»

Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ Μιχάλης Μαραθεύτης, η διευθύντρια της δισκογραφικής Minos EMI / Universal Μαργαρίτα Μάτσα, η αρχηγός της Κυπριακής αποστολής Εύη Παπαμιχαήλ και ο εκπρόσωπος της εταιρίας management και δημοσίων σχέσεων Ερωδιός Live Γιάννης Κουτσαυτάκης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στη φετινή αποστολή και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να βγάλουν ασπροπρόσωπη τη χώρα στο διαγωνισμό.

Σχετικές ειδήσεις