Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Σταλόνε δίνει πόνο στο επίσημο τρέιλερ της σειράς «Tulsa King»

Τζωρτζίνα Ντούτση Τζωρτζίνα Ντούτση

Δείτε τον Σιλβέστερ Σταλόνε στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά. 

To Paramount+ αποκάλυψε το επίσημο τρέιλερ για το γκανγκστερικό Tulsa King, με τον Σιλβέστερ Σταλόνε στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά.

Στο Tulsa King, ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον μαφιόζο Ντουάιτ Μανφρέντι. Ο Μανφρέντι αποφυλακίζεται έπειτα από 25 χρόνια και αντί για μια επιβράβευση που κράτησε το στόμα του κλειστό, το μεγάλο αφεντικό τον στέλνει στην Τάλσα της Οκλαχόμα, μια πόλη εντελώς ασύμβατη με τη ζωή και τους νόμους της μαφίας. Καθώς χαράζει ένα ασυνήθιστο μονοπάτι προς την εξουσία, ξανασυστήνοντας την ιταλική μαφία στην περιοχή, ο Μανφρέντι θα ανακαλύψει ένα εκπληκτικό και αντισυμβατικό σύνολο χαρακτήρων που τον ακολουθούν στο ταξίδι του.

Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Σιλβέστερ Σταλόνε σε πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρή οθόνη. Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν ο ηθοποιός έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις και cameo σε αρκετά τηλεοπτικά προγράμματα και σειρές, όπως το Police Story, This is Us, Saturday Night Live και The Muppet Show.

Τη σειρά υπογράφει ο Τέιλορ Σέρινταν (των Yellowstone, 1883 και Mayor of Kingstow) και ο Τέρενς Γουίντερ των Sopranos και του Boardwalk Empire.

To Tulsa King θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 13 Νοεμβρίου με διπλό επεισόδιο.


Διαβάστε επίσης

Knives Out: Ο Ντάνιελ Κρεγκ μιλάει για τα γυρίσματα στην Ελλάδα

Netflix: Οι νέες σειρές και ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα

Τα 15 βιβλία που θα διαβάσουμε αυτό το φθινόπωρο