SEX

Σάλος: Νέο ροζ βίντεο με γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Σάλος: Νέο ροζ βίντεο με γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια
PIXABAY

Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα με τα ροζ βίντεο διασήμων και μη που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό.

Αφού εδώ και δύο εβδομάδες θέμα σε όλα τα Μέσα έγιναν παίκτριες - νυν και πρωην - reality, τελευταίο θύμα είναι μια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια η οποία ξαφνικά έχει να διαχειριστεί επιτήδειους που χρησιμοποιούν το όνομά της.

Την ώρα που η καριέρα της εν λόγω τραγουδίστριας τραβάει την… ανηφόρα, έχει βρεθεί από το πουθενά μπλεγμένη και καλείται να διαχειριστεί μία εξαιρετικά άβολη κατάσταση, τόσο για την ίδια όσο και για τους οικείους της.

Συγκεκριμένα, το όνομά της φιγουράρει σε βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου, που είναι αναρτημένο σε πολύ γνωστή ιστοσελίδα.

Η πρωταγωνίστρια του βίντεο μοιάζει αρκετά με την καλλιτέχνιδα στα πρώτα της βήματα και φυσιογνωμικά στην αρχή μπερδεύει.

Ωστόσο, παρακολουθώντας κανείς προσεκτικά τα πλάνα βλέπει μια κοπέλα που απλώς μοιάζει στη σέξι τραγουδίστρια.

Όμως, και μόνο το γεγονός ότι στον τίτλο αναφέρεται το όνομά της είναι αρκετό και για το λόγο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη κινηθεί νομικά προκειμένου να αποκατασταθεί το όνομά της.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Σάλος με το ροζ βίντεο των 37 δευτερολέπτων