SEX

Αυτά που κάνεις στο sex και την εκνευρίζουν

Αυτά που κάνεις στο sex και την εκνευρίζουν

Εντάξει μπορεί να είναι πράγματα που δε θα πρόσεχε ένας φίλος σου, αλλά τις γυναίκες τις εκνευρίζουν. Και κατά συνέπεια ξενερώνουν. Το τι συμβαίνει μετά δε χρειάζεται να στο πούμε.

Οπότε σκέψουν ποια από αυτά κάνεις:

Κάλτσες. Φοράς τις κάλτσες σου κατά τη διάρκεια του σεξ. Πάρα πολύ κακή ιδέα. Να μη σου πω τι λένε οι γυναίκες μεταξύ τους για αυτούς που το κάνουν με τις κάλτσες. Δε θες να ξέρεις.

Το κινητό σου. Διακόπτεις για να απαντήσεις στο τηλέφωνο, να τσεκάρεις με κάθε μπλινκ τις ειδοποιήσεις στο κινητό σου. Εκτός του ότι είναι αγένεια, κατακρημνίζει και τη λίμπιντο. Κλείστο το ρημάδι.

Λες χοντράδες, αστεία που θυμάσαι από το ΚΨΜ στο στρατό. Αλλο το χιούμορ και άλλο το να μιλάς λες κι είσαι με άλλους φαντάρους.

Τη λες συνέχεια μωρό. Ολες οι γυναίκες ξέρουν ότι αυτός είναι ένας τρόπος για να μην πείτε λάθος όνομα.

Της λες συνέχεια τι να κάνει και πως. Αν έχετε συμφωνήσει να παίξετε παιχνίδι κυριαρχίας ναι οκ. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το να έχεις κάποιον να σου δίνει οδηγίες συνεχώς είναι τόσο ερωτικό όσο οι οδηγίες που σου δίνουν οι ναυτεργάτες για να παρκάρεις στο πλοίο. Καθόλου δηλαδή.

Και τέλος, αυτό που δε μπορούσες να φανταστείς. Μαραθώνιο σεξ. Ναι μερικές φορές είναι καλό, αλλά το να αργείς συστηματικά είναι ένας καλός τρόπος για να αρχίσει να σκέφτεται τι έχει να ψωνίσει αύριο στο σούπερ μάρκετ. Μην υποτιμάς το γρήγορο αστραπιαίο σεξ.

Σχετικές ειδήσεις