SEX

Πώς θα συνδυάσεις sex και ταξίδι, χωρίς να συλληφθείς

Πώς θα συνδυάσεις sex και ταξίδι, χωρίς να συλληφθείς

Φυσικά και διαθέτεις δεκάδες φαντασιώσεις σχετικά με το θέμα ταξίδι και sex. Οι περισσότερες περιλαμβάνουν εσένα να οδηγείς και να απολαμβάνεις.

Μάντεψε όμως... Αφενός είναι επικίνδυνο, αφετέρου είναι λιγάκι δύσκολο να την πείσεις. Δε θέλουμε να στο χαλάσουμε αλλά το να στριμώχνεσαι κάπου μεταξύ του λεβιέ των ταχυτήτων και του τιμονιού δεν αποτελεί φαντασίωση για μια γυναίκα. Οπότε μήπως να ανασκευάσεις τις φαντασιώσεις σου λίγο;

Το sex κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μπορεί να είναι πολύ ωραίο πράγμα, αρκεί να φροντίσεις να το κάνεις παιχνίδι για δύο.

Ξεκίνα με το μυαλό της. Εξωτερίκευσε τα βρώμικά σου σχέδια εν είδει πειράγματος και δες πως αντιδράει. Αν φας πόρτα κατευθείαν μην επιμείνεις. Αν πάλι δεις ότι παίζει, υπάρχουν ξέρεις τα πάρκιν στην άκρη του δρόμου, παράδρομοι. Σταμάτα εκεί, παίξε λίγο και συνέχισε το ταξίδι.

Κάντο κανά δυο τρεις φορές και κάποια στιγμή όταν δεν κρατιέστε πια άλλο βρες ένα μέρος όπου εκείνη θα νιώθει ασφαλής και ολοκλήρωσε.

Και μια τελευταία συμβουλή. Οι ζώνες ασφαλείας μπορούν να αποτελέσουν πολύ καλό παιχνίδι αρκεί να τις χρησιμοποιήσεις δημιουργικά.

Σχετικές ειδήσεις