SEX

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για sex;

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για sex;

Θα συντονιστούμε επιτέλους; Αυτό το ερώτημα προκύπτει αβίαστα αν διαβάσει κανείς τα τελευταία στοιχεία έρευνας που αποκαλύπτει πως οι ώρες που θέλουν sex οι άνδρες είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές που οι γυναίκες νιώθουν επιθυμία.

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι οι περισσότερες γυναίκες θέλουν sex λίγο πριν πάνε να κοιμηθούν δηλαδή κατά τις 11 το βράδυ, ενώ οι άνδρες το θέλουν πριν το πρωινό ήτοι στις 8 παρά το πρωί. Κατανοείτε το χάσμα!

Η έρευνα βασίστηκε στις απαντήσεις 2.300 ατόμων και διενεργήθηκε για λογαριασμό μιας εταιρείας που εμπορεύεται ερωτικά βοηθήματα. Δυστυχώς, το 78% των ανδρών και το 69% που βρίσκονται σε σχέση δηλώνουν ώρες που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους.

Οι άνδρες δηλώνουν ότι είναι το πρώτο πράγμα που θέλουν το πρωί. Οι ώρες ποικίλουν. Από τις 6 το πρωί αχάραγα μέχρι τις 9. Η πλέον δημοφιλής ώρα είναι 7.54. Το πρόβλημα έγκειται ότι αυτήν την ώρα μόνο 11% των γυναικών θεωρούν ότι αυτή είναι μια καλή ώρα για ερωτικές περιπτύξεις.

Οι γυναίκες φαίνεται να είναι πιο νυχτερινοί τύποι. Οι περισσότερες προτιμούν το βράδυ από τις 11 έως τις 2 τα ξημερώματα. Οι άνδρες πάλι βρίσκουν μόνο σε ποσοστό 16% αυτές τις ώρες, καλή περίπτωση για sex.

Σχετικές ειδήσεις