SEX

Έρχεται το «μυστικό» νησί για παράνομο και αχαλίνωτο σεξ!

Έρχεται το «μυστικό» νησί για παράνομο και αχαλίνωτο σεξ!

Την ευκαιρία στους παντρεμένους να ξεδώσουν, υποκύπτοντας σε εξωσυζυγικές περιπέτειες με το «παράνομο» ταίρι τους και (γιατί όχι με) ό,τι άλλο… κάτσει, σε ένα «κρυφό» νησί, δίνει μία ιστοσελίδα γνωριμιών στη Βρετανία.

Το IllicitEncounters.com το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά στους παντρεμένους υπόσχεται «καυτές» αποδράσεις «πίσω από την πλάτη» της/του συζύγου και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, σε απομακρυσμένο νησί της νότιας Αγγλίας, ενώ εγγυάται απόλυτη μυστικότητα και εχεμύθεια.

Το site σκοπεύει μάλιστα να κάνει δικό του το συγκεκριμένο νησί και να το ονομάσει «Illicit Retreat» («Καταφύγιο του Παράνομου Έρωτα»), μετατρέποντάς το σε άντρο ακολασίας για χάρη του 1.000.000 συνδρομητών του (εκ των οποίων οι 20.000 ήταν ενεργοί τον τελευταίο μήνα)!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, στο νησί (100 μίλια ανοικτά του Πόρτσμουθ) θα κατασκευαστούν επίσης «ερωτικές φωλιές» με υπερπολυτελείς ανέσεις (όπως τζακούζι) για όλα τα βαλάντια, με ιδιαίτερη έμφαση σε «σκηνικά αποπλάνησης»…

Οι επισκέπτες, δε, θα φτάνουν στο νησί με ελικόπτερο και άκρα μυστικότητα, προκειμένου να εξαλειφθεί το ενδεχόμενο να ξεχαστούν… ενοχοποιητικά στοιχεία (βλέπε εισιτήρια) σε κάποια τσέπη, και να τα βρει ο/η σύζυγος.

Όπως τονίζει πάντως ο ιστότοπος πονηρών γνωριμιών, πριν από τη μεταφορά τους στο νησί τα παράνομα ζευγάρια θα κληθούν να υπογράψουν συμφωνητικό «ομερτά» (με αυστηρές κυρώσεις) όσον αφορά στην ακριβή τοποθεσία του νησιού, ώστε να αποφευχθούν αιφνιδιαστικές επισκέψεις από απατημένους συζύγους!

Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμα και το ενδεχόμενο να κλείνουν τα μάτια στα παράνομα ζευγάρια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ώστε να μην μπορούν να αποκαλύψουν τίποτα ακόμα και αν τελικά πιαστούν (όχι πάντως στα πράσα).

«Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να ξεγλιστρήσουν επικαλούμενοι κάποιο επαγγελματικό ταξίδι και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς», τονίζει ο Christian Grant, εκπρόσωπος της ιστοσελίδας, συμπληρώνοντας: «Ό,τι συμβαίνει στο νησί, μένει στο νησί…».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι βάσει έρευνας του Illicit Encounters, η οποία ήταν και η πηγή έμπνευσης της πρωτοποριακής ιδέας, το 58% των ανδρών είτε διατηρούν παράνομο δεσμό, είτε «ψάχνονται», έναντι 40% των γυναικών, το 65% των οποίων αναζητούν μια «ουσιαστική σχέση»…

Σχετικές ειδήσεις