SEX

Κέρδισε το τζάκποτ και έδειξε πού επένδυσε τα λεφτά! (video+photos)

Κέρδισε το τζάκποτ και έδειξε πού επένδυσε τα λεφτά! (video+photos)

Τι και αν δεν είχε κλείσει καλά καλά τα 18 της χρόνια, η Jane Park απέδειξε ότι διαθέτει επιχειρηματικό μυαλό.

Γιατί όπως και να το κάνεις, μόνο «επένδυση» και σοφή μπορεί να χαρακτηριστεί η κίνησή της να εμπλουτίσει το στήθος της με μέρος των χρημάτων που κέρδισε σε τζάκποτ του Λόττο, όταν ήταν 17 ετών!

Η ζωή μάλιστα της 20χρονης Βρετανίδας έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα ατελείωτο πάρτι με καταχρήσεις και σπατάλες, τις οποίες ούτε καν είχε ονειρευτεί. Και πώς όχι, αφού κλήθηκε να διαχειριστεί 1.000.000 λίρες σε τόσο νεαρή ηλικία.

Λόγω της άστατης ζωής της μάλιστα, αλλά και του γεγονότος ότι δεν σταματά να προκαλεί, έχει γίνει κάτι σαν σελέμπριτι στη χώρα, με τα τοπικά media να ασχολούνται συνεχώς με τα «τερτίπια» της.

Τελευταίο της… κατόρθωμα η επίδειξη του πλούσιου εσωτερικού της κόσμου (που απέκτησε φυσικά με τα κέρδη), καθώς δεν δίστασε να προτάξει τα γυμνά στήθη της βγάζοντας φωτογραφίες σε θάλαμο με τις φίλες της.

Οι φωτογραφίες (gallery) αναρτήθηκαν μάλιστα την επόμενη μέρα στο site του κλαμπ όπου διασκέδαζαν οι νεαρές Βρετανίδες. Όχι πάντως ότι θα είχε πρόβλημα να τις ανεβάσει και η ίδια, αδιαφορώντας για τις κακές γλώσσες, τις οποίες με τόσα λεφτά πουλά και αγοράζει!

Σχετικές ειδήσεις