Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ακατάλληλο βίντεο: Δεν φαντάζεστε πού της έκανε στοματικό σεξ σε δημόσια θέα!

Newsbomb

Πολυσύχναστο σημείο του Λονδίνου επέλεξε για να αποδείξει… έμπρακτα την αγάπη του στη σύντροφό του ένας άνδρας, ο οποίος έκανε δημόσια επίδειξη των... γλωσσικών του ικανοτήτων.

Με θέα τα νερά του Τάμεση, ο ασυγκράτητος εργάτης του σεξ θέλησε να ικανοποιήσει το άλλο του μισό αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών και το τσουχτερό κρύο. Ίσως πάλι και αυτός να ήταν ο τρόπος για να αποφύγει την... κρεβατομουρμούρα!

Γιατί μπορεί το ρολόι να έδειχνε 02:00 τα ξημερώματα, ωστόσο τόσο τουρίστες, όσο και ντόπιοι περνούσαν ακόμα από το σημείο.

Το ξαναμμένο ζευγάρι που έβαλε υποψηφιότητα για το ερασιτεχνικό sex tape της χρονιάς σε δημόσιο χώρο, απαθανάτισε ένας εργαζόμενος σε εστιατόριο, ακριβώς απέναντι από το σημείο όπου συνέβησαν τα δημόσια προκαταρκτικά. Ευτυχώς πάντως έμειναν μόνο σε αυτά και από τη μία πλευρά...

«Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου. Περνούσε ακόμα κόσμος, μέχρι και οικογένειες από εκεί», ανέφερε ο cameraman που ξεμπρόστιασε το ασυνείδητο ζευγάρι σε ολόκληρο το διαδίκτυο.