SOCIAL MEDIA

«Χάκαραν» τη νέα εφαρμογή του Facebook

«Χάκαραν» τη νέα εφαρμογή του Facebook

Το Facebook παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες τηνέα εφαρμογή, Rooms, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν μέρος σε συζητήσεις με ψευδώνυμο. Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο ο υπεύθυνος της εφαρμογής ανακοίνωσε ότι χρήστες κατάφεραν και «χάκαραν» τη νέα εφαρμογή

Η νέα εφαρμογή του Facebook, με όνομα Rooms (δηλαδή δωμάτια), επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να πάρουν μέρος σε συζητήσεις που τους ενδιαφέρουν χρησιμοποιώντας διάφορα nicknames και όχι το πραγματικό τους όνομα ενώ παράλληλα εκτός από κείμενο, μπορούν να στείλουν φωτογραφίες, και video.

Όπως ανακοίνωσε, πανευτυχής, ο υπεύθυνος σχεδιασμού της εφαρμογής οι χρήστες κατάφεραν και βρήκαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο τα «κόλπα» του Rooms και μάλιστα τα μοιράζονται σε συζητήσεις στο Reddit, αναφέρει το Mashable.

Αυτό που κάνει την εφαρμογή να ξεχωρίζει από τα Facebook Groups είναι, ότι τα μέλη ενός Room, δε χρειάζεται να είναι φίλοι μεταξύ τους στο Facebook αφού το μόνο που έχει να κάνει ένας χρήστης για να πάρει μέρος σε ένα Room είναι να λάβει σχετική πρόσκληση στο τηλέφωνό του από τον δημιουργό του συγκεκριμένου Room. Στη συνέχεια ο χρήστης όταν λάβει την πρόσκληση ανοίγει την εφαρμογή Rooms και βάζει τον κωδικό που έχει στα χέρια του και γίνεται μέλος του Room στο οποίο προσκλήθηκε.

Εκτός όμως από αυτό, υπάρχει και η επιλογή ανοικτών προσκλήσεων που μπορεί να βρει ο χρήστης μέσω QR Code, σε κλαμπ, στο γυμναστήριο, στο γήπεδο ή όπου αλλού μπορεί να σκεφτεί κάποιος να μοιράσει προσκλήσεις για το Room του.

Τέλος, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για iOS συσκευές αρχικά στις ΗΠΑ και την Αγγλία ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και η Android έκδοση.

Σχετικές ειδήσεις