ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΟΑΚΑ: Η συναυλία της χρονιάς με Αργυρό-50Cent - «Παρέλαση» διασήμων

ΟΑΚΑ: Η συναυλία της χρονιάς με Αργυρό-50Cent - «Παρέλαση» διασήμων
O Κωνσταντίνος Αργυρός και ο 50 Cent

Ένα τεράστιο event έγινε το βράδυ της Κυριακής (30/10) στο ΟΑΚΑ, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον 50 Cent να βάζουν… φωτιά στο stage - Δεκάδες Έλληνες celebrities βρέθηκαν στο στάδιο - Η συγκίνηση του Έλληνα τραγουδιστή

Η πολυαναμενόμενη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent, πραγματοποιήθηκε εν τέλει το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Αρχικά, το event είχε προγραμματιστεί να γίνει το βράδυ του Σαββάτου (29/10), ωστόσο, μετατέθηκε κατά ένα 24ωρο λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Την Κυριακή (30/10), όλα κύλησαν ομαλά και έτσι η συναυλία ξεκίνησε στις 19:00 όπως είχε προγραμματιστεί με χιλιάδες φαν των δύο τραγουδιστών να δίνουν το «παρών» στις κερκίδες και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Στο στάδιο βρέθηκαν επίσης πολλοί Έλληνες celebrities, όπως ο Σάκης Ρουβάς, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η ΙωάνναΤούνη,ο Γιώργος Τσαλίκης, η Κατερίνα Λιόλιου, η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte, η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ανδρομάχη, καθώς και άνθρωποι από τον χώρο των επιχειρήσεων και των ΜΜΕ.

Η συγκίνηση του Αργυρού

Οι δύο καλλιτέχνες έζησαν την αποθέωση, με τον Έλληνα τραγουδιστή πολλές φορές να συγκινείται και να δείχνει στο κοινό ότι όσα έζησε χθες ήταν από τις πιο μεγάλες στιγμές στην καριέρα του.

Δεν ήταν μόνο ότι μοιράστηκε τη σκηνή με τον θρυλικό 50Cent. Ήταν και η αγάπη που εισέπραξε από τον κόσμο που από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής γέμισε αρένα και κερκίδες στο ΟΑΚΑ.

Σχετικές ειδήσεις

Βίντεο από τη συναυλία του Αργυρού και του 50 Cent στο ΟΑΚΑ

Συναυλία Αργυρού - 50 Cent: Τι ισχύει με την επιστροφή χρημάτων

Κωνσταντίνος Αργυρός: Με τον 50 Cent σε γιοτ πριν τη συναυλία στο ΟΑΚΑ