ΕΛΛΑΔΑ

Συναυλία Αργυρού - 50 Cent: Τι ισχύει με την επιστροφή χρημάτων

Συναυλία Αργυρού - 50 Cent: Τι ισχύει με την επιστροφή χρημάτων

Η νέα ανακοίνωση της Panik Records για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον 50 Cent στο ΟΑΚΑ

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Panik Entertainment Group για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού & του 50 Cent στο ΟΑΚΑ, που μεταφέρθηκε για αύριο Κυριακή 30 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η συναυλία ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα αλλά η δισκογραφική εταιρεία ενημέρωσε ότι αναβάλλεται λόγω τεχνικών ζητημάτων που προέκυψαν την τελευταία στιγμή, ωστόσο «όλα τα ζητήματα που προέκυψαν λύθηκαν οριστικά», σημειώνει τώρα η Panik.

Η panik με ανάρτηση της στο Instagram διευκρίνισε τι θα ισχύσει για όσους προμηθεύτηκαν εισιτήριο για τη συναυλία αλλά δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν:

«Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια και δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν στη συναυλία, τη Δευτέρα (31 Οκτωβρίου) θα ανακοινωθεί ο τρόπος εξαργύρωσης των εισιτηρίων και επιστροφής των χρημάτων τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας του Κωνσταντίνου Αργυρού & του 50 Cent στο ΟΑΚΑ προέκυψε αιφνίδια σήμερα το πρωί, από ζητήματα που αφορούσαν την άρτια διεξαγωγή της.

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως όλα τα ζητήματα που προέκυψαν λύθηκαν οριστικά.

Ως εκ τούτου, σας περιμένουμε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 18:30 για να ζήσουμε τη μαγεία της μουσικής! Οι πόρτες ανοίγουν στις 16:00.

Απολογούμαστε και ζητούμε ξανά συγγνώμη για την αναστάτωση.

Για την είσοδό σας ισχύουν τα εισιτήρια που έχετε προμηθευτεί, ενώ η προπώληση συνεχίζεται κανονικά».