ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

10 + 1 λόγοι να επισκεφτείτε το κατάστημα της ActionAid

10 + 1 λόγοι να επισκεφτείτε το κατάστημα της ActionAid

Το καλοκαίρι είναι εδώ!

Εξαιρετική ευκαιρία για να επισκεφτείτε το κατάστημα της ActionAid, Βεΐκου 2, σταθμός μετρό Ακρόπολη, στο Κουκάκι στην Αθήνα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της ActionAid στο eshop.actionaid.gr.

Να 10 + 1 λόγοι να το κάνετε:

1. Τα μπλουζάκια της ActionAid έχουν τα πιο ωραία και πρωτότυπα σχέδια με πολύ δυνατά μηνύματα, όπως “Freedom Fighters of the World Unite”, “C’mon now... we are equal” και “It always seems impossible until it’s done”. Θα βρείτε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά.

2. Τα μωρουδιακά είναι τόσο γλυκά που θα θέλετε να τα αγοράσετε όλα.

3. Οι ποδιές μαγειρικής έχουν τα πιο cool μηνύματα όπως “Cook, Act, Love”, “Food for thought” και “End hunger together”.

4. Το βραχιολάκι με το σύμβολο του απείρου που εξαφανίζεται μόλις γίνει η παραλαβή, έχει βγει τώρα και σε τυρκουάζ. Σπεύσατε!

5. Το νέο μεταλλικό μπουκάλι που θα σας ξεδιψάει πάντα με το μήνυμα “Every drop counts”.

6. Οι νέες κούπες που γεμάτες αισιοδοξία μας προτρέπουν να τις βλέπουμε πάντα μισογεμάτες.

7. Τα προϊόντα Δίκαιου Εμπορίου γιατί έτσι ξέρετε στα σίγουρα ότι τα τρόφιμα και τα είδη που θα αγοράσετε έχουν παραχθεί με δίκαιο τρόπο και ότι δεν τα έχουν φτιάξει παιδιά ή άνθρωποι που δουλεύουν σε συνθήκες σκλαβιάς. Ρύζι, καφές, ζάχαρη, κακάο, μπάλες και παιχνίδια είναι μόνο μερικές επιλογές σας.

8. Τα χαρούμενα καλοκαιρινά χρώματα των βραχιολιών και σκουλαρικιών Δίκαιου Εμπορίου, που ταιριάζουν τέλεια με το μαύρισμα.

9. Τα προϊόντα των μικρών παραγωγών από την Ελλάδα, που δεν το βάζουν κάτω στην κρίση και φτιάχνουν με μεράκι υπέροχα πράγματα. Μαρμελάδες, σάλτσες, ζυμαρικά, σαπούνια και πολλά άλλα σας περιμένουν!

10. Η Μάγδα και η Ειρήνη που θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σας, θα σας φιλέψουν υπέροχες λιχουδιές και θα σας κάνουν να νιώσετε το κατάστημα της ActionAid σπίτι σας.

+1 Με τις αγορές σας στηρίζετε το έργο της ActionAid κάνοντας τον κόσμο μας λίγο καλύτερο!