ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Fortnite πέθανε, ζήτω το Fortnite Chapter 2

Το Fortnite πέθανε, ζήτω το Fortnite Chapter 2

Ένα από τα πιο δημοφιλή video-games, το Fortnite, «κατέβηκε» την προηγούμενη Κυριακή (13/10) προκαλώντας πανικό στους εκατομμύρια παίκτες του.

Οι παίκτες αντίκρισαν το αγαπημένο τους παιχνίδι να «χτυπιέται» από έναν αστεροειδή και να «πέφτει» μαύρο στις οθόνες τους και οι αντιδράσεις τους παγκοσμίως ήταν έντονες.

Οι περισσότεροι φοβήθηκαν ότι ήρθε το τέλος του γνωστού παιχνιδιού, καθώς από εκείνη τη στιγμή κανείς δεν μπορούσε να παίξει. Το πιο ανησυχητικό για όλους τους παίκτες ήταν το γεγονός ότι ο επίσημος λογαριασμός του δημοφιλούς video-game στο Twitter δείχνει μόνο είναι μια μαύρη τρύπα και έσβησε όλα τα tweets.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι παίκτες του πασίγνωστου video-game ξεπερνούν τα έξι εκατομμύρια. Οι αριθμοί που εμφανίζονται, ωστόσο, γύρω από τη μαύρη τρύπα, έχουν προκαλέσει την περιέργεια των παικτών, καθώς μοιάζουν με στοιχεία για κάτι που πρέπει να αναμένουν.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη στην παρακάτω gallery:

Τα σενάρια γύρω από το «μαύρο»

Πολλοί πιστεύουν ότι ήταν ένα κόλπο της εταιρείας προκειμένου να διαφημιστεί η 11η σεζόν του παιχνιδιού που πρόκειται να βγει σύντομα σε κυκλοφορία.

Η νέα έκδοση φαίνεται ότι θα έχει αλλαγές στον χάρτη του παιχνιδιού και σε κάποια αντικείμενα, κάτι που δικαιολογεί και τον λόγο που «έπεσε» μαύρο.

Όσοι γνωρίζουν τι πρόκειται να ακολουθήσει θα μείνουν συντονισμένοι. Εναλλακτικά, στην διάρκεια που θα αναμένουν να επανέλθει το παιχνίδι δίνεται η δυνατότητα στους παίκτες να απασχοληθούν με ένα άλλο παιχνίδι της εταιρείας.

Δείτε τη στιγμή που καταστρέφεται το νησί:

Το Fortnite Chapter 2

Το κανάλι «Skin-Tracker» δημοσίευσε στο Youtube το trailer του Fortnite Chapter 2 Season 1, όπου αφορά το Battle Pass και δείχνει κάποια νέα στοιχεία που θα μπορούν να απολαύσουν οι gamers.

Κάποια από αυτά, είναι το κολύμπι στο νερό (αντί για αργό περπάτημα ως τώρα), το ψάρεμα αλλά και η αλλαγή επιπέδου του παίκτη συγκεντρώνοντας μετάλλια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις