ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

UFL: Το «ποδοσφαιράκι» που θέλει να μπει σφήνα σε δύο «θρύλους» του video gaming (videos)

UFL: Το «ποδοσφαιράκι» που θέλει να μπει σφήνα σε δύο «θρύλους» του video gaming (videos)
Το UFL ετοιμάζεται να εισχωρήσει στη βιομηχανία του gaming με σκοπό να κοντράρει δύο μεγαθήρια του είδους.
UFL

Δυνατές συνεργασίες με ποδοσφαιριστές και ομάδες, μεγάλες υποσχέσεις στο gameplay και πάνω απ’ όλα δωρεάν. Το UFL ετοιμάζεται να εισχωρήσει στη βιομηχανία του gaming με σκοπό να κοντράρει δύο μεγαθήρια του είδους.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε όλες τις κονσόλες και το pc, οι φίλοι του ποδοσφαίρου έχουν δύο επιλογές. FIFA ή Pro (eFootball). Pro ή FIFA; Μπορεί οι gamers να έχουν δείξει την προτίμησή τους εδώ και σχεδόν μια δεκαετία στον τίτλο της EA Sports, όμως δεν παύει να υπάρχουν και οι φανατικοί που συνεχίζουν να παίζουν το παιχνίδι της Konami, παρά τα όποια λάθη της.

Κάπου εδώ, στον «χορό» αναμένεται να μπει και το UFL, το παιχνίδι που ετοιμάζει να βγάλει η το στούντιο «Strikerz». Πότε; «Όταν αυτό θα είναι έτοιμο», είναι η απάντηση της βρετανικής εταιρείας, όμως οι φήμες λένε μέσα στο 2022.

Το UFL παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα μέσω ενός διαδικτυακού event. Βασικό πρόσωπο που θα «τρέξει» την καμπάνια του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δείγμα του ότι η εταιρεία έχει μεγάλα σχέδια για το δημιούργημά της.

Από ομάδες, έχουν ανακοινωθεί συνεργασίες με τις Μονακό, Ρέιντζερς, Σέλτικ, Γουέστ Χαμ, Μπεσίκτας, Σαχτάρ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ.

Ambassadors, πέρα του «CR7» οι: Κέβιντ Ντε Μπρόινε, Ρομέλου Λουκάκου, Ρομπέρτο Φιρμίνιο και Αλεξάντερ Ζιντσένκο. Όπως καταλαβαίνετε η εταιρεία έχει ποντάρει πολλά!

Τι περιμένουμε από το UFL

Ο νέος ποδοσφαιρικός τίτλος θέλει να πάρει μερίδιο της πίτας από την Konami και την EA. Το παιχνίδι θα είναι δωρεάν, ενώ είναι γνωστό πως φτιάχνεται με την Unreal Engine.

Η πρώτη παρουσίαση του gameplay του UFL έγινε στο παραπάνω βίντεο, το οποίο είναι διάρκειας 18 λεπτών. Την παρουσίαση κάνει ο διευθύνων σύμβουλος της Strikerz Inc, Eugene Nashilov. Στο βίντεο φαίνονται αρκετά πλάνα από την ανάπτυξη του UFL, όπως το motion capture, καθώς και στιγμιότυπα από το gameplay:

Το UFL θα υποστηρίζει ranked και unraked ματς και θα σας επιτρέπει να παίξετε offline με 2v2 ή 3v3 ματσάκια, ενώ θα έρχονται ανά καιρούς και διάφορα σπέσιαλ events. Ωστόσο, το «ζουμί» βρίσκεται στο football league, στο οποίο θα μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας ομάδα και να ανεβείτε division.

Η «Strikerz» εξήγησε ότι όσο περισσότερο παίζετε και όσο περισσότερα κερδίζετε, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε για να ενισχύσετε την ομάδα σας, εξασφαλίζοντας νέους παίκτες τους οποίους θα αναβαθμίζετε.

Μετά από έξι χρόνια προετοιμασίας, το UFL θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.