ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με το HUAWEI P60 Pro και το HUAWEI Mate X3 η δημιουργικότητα γίνεται καθημερινή υπόθεση

Με το HUAWEI P60 Pro και το HUAWEI Mate X3 η δημιουργικότητα γίνεται καθημερινή υπόθεση

Αλήθεια, πόσες φορές έχει τύχει να δείτε μία εντυπωσιακή εικόνα από ένα ηλιοβασίλεμα ή μία φωτογραφία από τον έναστρο, νυχτερινό ουρανό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενώ είστε βέβαιοι ότι έχει τραβηχτεί από κάμερα υψηλών προδιαγραφών, συνειδητοποιείτε πως αρκούσε το άγγιγμα της οθόνης ενός smartphone για να αποτυπωθεί ψηφιακά, με τον πλέον καλλιτεχνικό τρόπο, όλη αυτή η οπτική «μαγεία».

Είναι γεγονός πως η τεχνολογία που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας, έχει μετατρέψει τη δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου σε καθημερινή υπόθεση, δίνοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να γίνουμε creators, καθώς απαθανατίζουμε εικόνες, εμπειρίες, ανθρώπους γύρω μας.

Το ζήτημα είναι, βέβαια, το εξής: Ποιες είναι οι νέες τεχνολογίες και τα features που μας αποδεικνύουν ότι τέχνη και τεχνολογία πηγαίνουν μαζί σήμερα; Σε κάποιες περιπτώσεις αρκεί ένα smartphone για να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή και τα δυο.

Ανακαλύπτοντας την artistic πλευρά της νέας, ψηφιακής πραγματικότητας

Υπάρχουν κάποια smartphone που αμέσως μόλις κυκλοφορήσουν στην αγορά -και σε κάποιες περιπτώσεις αρκετούς μήνες νωρίτερα- προκαλούν αίσθηση. Ένα από αυτά, λοιπόν, είναι το νέο HUAWEI P60 Pro.

Το ιδιαίτερο μοτίβο υφής από σκόνη μαργαριταριού που έχει, το κάνει να ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή που το παίρνει κάποιος στα χέρια του. Είναι μία συσκευή στην οποία η λάμψη συναντά την πολυτέλεια, με κάθε κομμάτι που κυκλοφορεί να είναι μοναδικό και να φέρει την υπογραφεί Rococo Pearl. Για την ακρίβεια, πρόκειται για το πρώτο «έξυπνο» κινητό με pearl texture design στην πίσω πλευρά, που κυκλοφορεί στην αγορά.

Ωστόσο, το ξεχωριστό aesthetic design του HUAWEI P60 Pro, που ενισχύεται με την κυρτή και από τις τέσσερις πλευρές οθόνη Quad-Curve και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό στις πίσω κάμερες του κινητού, το λεγόμενο «The Eye of Light», δεν είναι το μόνο στοιχείο που αποδεικνύει ότι ένα smartphone μπορεί να είναι από μόνο του τέχνη, αλλά και να αποτελέσει τη βάση για καλλιτεχνικές δημιουργίες.

Ένα ακόμη πραγματικά εντυπωσιακό, από άποψη σχεδιασμού, HUAWEI κινητό είναι και το HUAWEI Mate X3. Έχει μία ξεχωριστή και elegant εμφάνιση, που στην πράσινη έκδοση του κινητού διακρίνεται για το vegan δέρμα, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι ο φουτουριστικός σχεδιασμός της πίσω κάμεράς του, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα φινιστρίνια ενός διαστημικού σκάφους!

Αν αναλογιστούμε δε, πως πρόκειται για το λεπτότερο και ελαφρύτερο foldable smartphone μεγάλης οθόνης που κυκλοφορεί τώρα στην αγορά (έχει βάρος 239 γραμμαρίων και εκπληκτικά λεπτή σιλουέτα 11,08 χιλιοστών, που μειώνεται στα 5,3 χιλιοστά όταν ξεδιπλώνεται), καθώς και ένα quad-curve σώμα που παρέχει άνετο και ομαλό κράτημα, είναι ένα ντιζαϊνάτο smartphone, που αξίζει την προσοχή μας.

Δημιουργώντας καθημερινά τέχνη με το άγγιγμα μιας οθόνης

Στη σύγχρονη εποχή δεν χρειάζεται να έχει κάποιος σημαντικές δεξιότητες για να απαθανατίσει μία εικόνα και να τη μοιραστεί ως ένα προσωπικό έργο τέχνης. Αρκεί ένα smartphone με καλές κάμερες και ειδικές, φωτογραφικές τεχνολογίες. Και σύμφωνα με τον κορυφαίο οργανισμό αξιολόγησης εικόνων DXOMARK, το «έξυπνο» κινητό που κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του DXOMARK, είναι το HUAWEI P60 Pro ή αλλιώς, ο «βασιλιάς» των φωτογραφικών smartphones, όπως το αποκαλούν.

Αυτή η διάκριση, λοιπόν, οφείλεται σε σημαντικό βαθμό σε μερικά πολύ σημαντικά φωτογραφικά feature που διαθέτει: Την Ultra Lighting Telephoto Camera -είναι το πρώτο κινητό εξοπλισμένο με αυτήν την κάμερα- και την Ultra-Lighting XMAGE Camera. Ουσιαστικά, το HUAWEI P60 Pro είναι ένα artistic κινητό σε επίπεδο σχεδιασμού, που σας επιτρέπει να ελευθερώνετε τη δημιουργικότητά σας και να δημιουργείτε καθημερινά έργα τέχνης με τη βοήθεια των καμερών και των τεχνολογιών που φέρει.

Η Ultra Lighting Telephoto Camera χαρίζει εξαιρετικές νυχτερινές λήψεις και εικόνες διαυγείς, ρεαλιστικές χωρίς θολούρες, χάρη στον τηλεφακό Super Macro και το μεγάλο διάφραγμα F2.1, που λαμβάνει 178% περισσότερο φως για να αποτυπώνει όλες τις λεπτομέρειες. Να σημειώσουμε, μάλιστα, ότι είναι το μεγαλύτερο στον κλάδο των τηλεφακών περισκοπίου κάμερας κινητού τηλεφώνου.

Όσο για το σύστημα XMAGE του smartphone, να αναφέρουμε πως η Ultra Lighting Main Camera που διαθέτει και το νέο XD Fusion Pro’s Texture Engine, που απεικονίζει μικρές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν ακόμη και τη λάμψη στην επιφάνεια του γυαλιού, δίνουν στο κινητό ακόμη περισσότερες φωτογραφικές δυνατότητες και χαρίζουν εικόνες με έντονα, ρεαλιστικά χρώματα. Τι θα λέγατε να στοχεύατε και να απαθανατίζατε άψογα ακόμη και το φεγγάρι;

Αν το smartphone σας είναι το «μέσο» για να «ξεδιπλώνετε» καθημερινά τη δημιουργικότητά σας, τότε μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε την πιο high tech πλευρά του foldability, μέσα από το HUAWEI Mate X3. Διότι το συγκεκριμένο smartphone διαθέτει την τεχνολογία Ultra Vision XMAGE X3, που χαρίζει κάθε φορά μία υπέροχη εμπειρία λήψης, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Όλα αυτά ενώ είναι εξοπλισμένο με μία κάμερα Ultra Vision 50 MP, με μία κάμερα εξαιρετικά ευρείας γωνίας 13 MP, αλλά και με Periscope Telephoto Camera 12 MP για οπτικό ζουμ έως και 5x!

Το σίγουρο είναι πως από την πρώτη στιγμή που θα πάρετε στα χέρια σας αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ, λεπτό και πολύ ανθεκτικό smartphone, θα βιώσετε την καθηλωτική εμπειρία που προσφέρει χάρη στη μεγάλη foldable οθόνη του και θα γνωρίσετε από «πρώτο χέρι» τις εξελιγμένες φωτογραφικές του λειτουργίες.

Όταν η υψηλή τεχνολογία αποτελεί το «κλειδί» για τη δημιουργικότητα

Αλήθεια, τι σχέση μπορεί να έχει η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός κινητού ή η ανθεκτικότητα και οι επιλογές συνδεσιμότητας που παρέχει, με την τέχνη που δημιουργούμε μέσα από αυτό;

Μεγάλη, ειδικότερα αν αναλογιστούμε ότι για να απαθανατίζουμε και να δημιουργούμε καθημερινά περιεχόμενο μέσα από τα κινητά μας, ακριβώς τη στιγμή της έμπνευσης, χρειαζόμαστε συσκευές αξιόπιστες σε επίπεδο κατασκευής, που μπορούν να μας παρέχουν ανά πάσα στιγμή μία άνετη εμπειρίας χρήσης.

Το HUAWEI P60 Pro, λοιπόν, είναι ένα «έξυπνο» κινητό που φαίνεται πως δημιουργήθηκε ακριβώς για ανθρώπους αεικίνητους και δημιουργικούς, ένα smartphone ιδανικά σχεδιασμένο για τη σύγχρονη, έντονη καθημερινότητα και την εποχή της ψηφιακής εικόνας.

Για την ακρίβεια, είναι ένα smartphone που έχει σχεδιαστεί για να παραμένει ανθεκτικό, χάρη στο Kunlun Glass γυαλί που διαθέτει για μεγάλη αντοχή, ενώ ξέρουμε πως δεν θα μας εγκαταλείψει την πιο δημιουργική στιγμή, αφού έχει μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας 4815 mAh, υποστηρίζοντας ενσύρματη φόρτιση HUAWEI SuperCharge 88W, αλλά και ασύρματη γρήγορη φόρτιση 50W.

Φυσικά, στα plus του HUAWEI P60 Pro θα συμπεριλάβουμε το σύστημα EMUI 13.1, που δείχνει πάντα στην οθόνη μας τον καιρό με τον πιο 3D τρόπο και μας επιτρέπει να εξατομικεύουμε τις οθόνες μας και γενικά, να κάνουμε πιο άμεση τη χρήση των πιο σημαντικών λειτουργιών και apps του κινητού.

Και το HUAWEI Mate X3 είναι, βέβαια, ένα smartphone που πέρα από «δυνατές» κάμερες και φωτογραφικές λειτουργίες, είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο. Να αναφέρουμε απλώς ότι διαθέτει μεγάλη μπαταρία 4800mAh, εξωτερική οθόνη 3D OLED 6,4 ιντσών και αναδιπλούμενη εσωτερική οθόνη OLED 7,85 ιντσών για εξαιρετικά υψηλή ανάλυση, ενώ προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις και βέλτιστη συνδεσιμότητα.

Μάλιστα, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η εξωτερική του οθόνη έχει κατασκευαστεί -επίσης- από Kunlun Glass που το κάνει έως και δέκα φορές πιο ανθεκτικό στις πτώσεις, ενώ και η αναδιπλούμενη εσωτερική οθόνη του είναι εξαιρετικά ανθεκτική στα χτυπήματα. Επίσης, διαθέτει το λεπτότερο Type-C της βιομηχανίας με ενσωματωμένο δομικό σχεδιασμό και έχει λάβει βαθμολογία IPX8 για αντοχή στο νερό.

Φυσικά, τόσο το HUAWEI Mate X3, όσο και το HUAWEI P60 Pro διαθέτουν το AppGallery -ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών στον κόσμο που θα βρούμε σε κάθε HUAWEI smartphone- και δη, την 3rd party εφαρμογή GBox. Και χάρη σε αυτήν την εφαρμογή, που βρίσκουμε μέσω του AppGallery, μπορούμε να «κατεβάσουμε» στο κινητό μας όλα τα αγαπημένα μας Google apps -και όχι μόνο: Από το Google Maps μέχρι το YouTube.

Το σίγουρο είναι, λοιπόν, πως στην εποχή της ψηφιακής εικόνας και των social media, το να δημιουργούμε και να μοιραζόμαστε καθημερινά τέχνη, είναι ο «κανόνας» και μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αγγίζοντας απλώς τις οθόνες του smartphone μας. Και σε ό,τι αφορά στα σύγχρονα, «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα που όχι μόνο δημιουργούν τέχνη, αλλά είναι από μόνα τους pieces of art, το HUAWEI P60 Pro και το HUAWEI Mate X3 έχον καταφέρει να ξεχωρίσουν.

Το HUAWEI P60 Pro και το HUAWEI Mate X3 είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei: Γερμανός, Cosmote, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.