ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέες εκδόσεις PS4 από τη Sony

Νέες εκδόσεις PS4 από τη Sony

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα PlayStation 4 με διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο καθώς ο σκληρός δίσκος θα είναι στο 1 ΤΒ θα έχουν οι Έλληνες καταναλωτές στις 15 Ιουλίου, αλλά αν θέλουν να αποκτήσουν τη νέα -πιο ελαφριά και με μικρότερη κατανάλωση ενέργειας- έκδοση της γνωστής παιχνιοδμηχανής της Sony θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο.

Κατ' αρχήν, η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε το Playstation 4 Ultimate Player Edition, ένα σύστημα με σκληρό δίσκο 1 ΤΒ (διπλάσιας χωρητικότητας από το τρέχον μοντέλο), το μεγάλο πλέονεκτημα του οποίου ότι προσφέρει τη δυνατότητα στους κατόχους του να “κατεβάσουν” περισσότερα παιχνίδια σε μία περίοδο που η συλλογή των διαθέσιμων τίτλων επεκτείνεται διαρκώς.

Επιπρόσθετα, η αυξημένη χωρητικότητα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν στο έπακρο την Instant Game Collection του PlayStation Plus (Συλλογή Μηνιαίων Παιχνιδιών), κατεβάζοντας ακόμη περισσότερα παιχνίδια.

Παράλληλα, η Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε ότι από τα τέλη Ιουνίου θα ξεκινήσει η πώληση στην Ιαπωνία του νέου PS4, όπου το βάρος έχει μειωθεί κατά 10% και η κατανάλωση ενέργειας κατά 8%. Το νέο μηχάνημα θα είναι διαθέσιμο αργότερα στη βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Η νέα έκδοση του PS4 έρχεται με ελαφρά διαφοροποιημένο σχεδιασμό καθώς η επιφάνεια του καλύμματος του σκληρού δίσκου θα αποκτήσει ένα ματ φινίρισμα. Η χωρητικότητα του σκληρού δίσκου θα είναι στα 500 GB.