ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το δικό της superstore τεχνολογίας έχει πλέον η Αγία Παρασκευή!

Το δικό της superstore τεχνολογίας έχει πλέον η Αγία Παρασκευή!

Ένα πραγματικό superstore τεχνολογίας απέκτησε πλέον η Αγία Παρασκευή καθώς το νέο Πλαίσιο άνοιξε τις πόρτες του, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία σε όλους όσους το επισκέφτηκαν τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του.

Πρόκειται πραγματικά για ένα κατάστημα τεχνολογίας που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα και το οποίο ενθουσίασε τους κατοίκους της περιοχής -και όχι μόνο- από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Το γεγονός αυτό κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, αν αναλογιστεί κάποιος την ιστορία του Πλαισίου. Μια αναδρομή στο μακρινό πλέον 1969 αποδεικνύει πως δεν υπάρχει άλλη εταιρεία στη χώρα μας που έχει συνδεθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό με την τεχνολογία, την πρωτοπορία και την εξέλιξη. Η νέα της επένδυση, λοιπόν, η οποία πέρασε τα 2,5 εκατ. Ευρώ, ένα νέο τετραώροφο superstore 2.260 τ.μ. στη Λεωφόρο Μεσογείων 502-504, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του retail.

ph1

Τα λαμπερά εγκαίνια

Το κατάστημα άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στις αρχές του μήνα προκειμένου να υποδεχθεί περισσότερους από 600 καλεσμένους, συνεργάτες και φίλους της εταιρείας, σε ένα εντυπωσιακό VIP event. Εκεί βρισκόταν, φυσικά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Κώστας Γεράρδος ο οποίος αναφερόμενος στο νέο superstore του Πλαισίου, μίλησε για την ιστορική -και όπως αποδείχθηκε επιτυχημένη- πορεία της εταιρείας.

ph2 copy

«Μία 100% ελληνική εταιρεία»

«Συνολικά 49,5 χρόνια μετά το ξεκίνημά μας, ο ένας εργαζόμενος έγινε 1.300, τα 12 τ.μ. έγιναν 37.000 τ.μ., και το Πλαίσιο είναι αυτή τη στιγμή ένας πραγματικός ηγέτης στον τομέα των προϊόντων Τεχνολογίας», υπογράμμισε ο κ. Γεράρδος, τονίζοντας πως το Πλαίσιο «είναι μία 100% ελληνική εταιρεία, γεγονός για το οποίο είμαστε αληθινά υπερήφανοι». Αναφερόμενος στο νέο κατάστημα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ανέφερε, επίσης, ότι «έχουμε αλλάξει όλη τη σχεδιαστική ταυτότητα και όλη τη λογική του “ταξιδιού” του πελάτη μέσα στο κατάστημα και πλέον είναι πολύ πιο ελεύθερο και πιο στοχευμένο στο να ανεβάσει τη διάθεση των επισκεπτών, να τους προσφέρει νέες ιδέες και νέες εμπειρίες».

ph3

Πάνω από 10.000 επισκέπτες στο superstore σε τρεις μέρες

Μία ημέρα έπειτα από τα λαμπερά εγκαίνιά του, το superstore τεχνολογίας της Αγίας Παρασκευής κατακλύστηκε από κόσμο που ήθελα να ζήσει το shopping σε… νέο πλαίσιο. Αξίζει απλώς να αναφέρουμε ότι μέσα σε τρεις ημέρες, περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες βρέθηκαν στο νέο Πλαίσιο για να γνωρίσουν από κοντά τα 10 πρωτοποριακά «experience points» του καταστήματος.

ph4

Εκεί, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές σε συνθήκες χρήσης, να επιλέξουν καινούρια τηλεόραση με το πάτημα ενός κουμπιού και να ζήσουν την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας μέσα από μία διαφορετική ποδηλατική βόλτα. Την ίδια ώρα, απόλαυσαν διαδραστικές στιγμές gaming με τη συμμετοχή όλων τους των αισθήσεων και ασχολήθηκαν με δημιουργικές δραστηριότητες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του καταστήματος.

ph5

Στο νέο Πλαίσιο βρέθηκαν, επίσης, πολλοί special καλεσμένοι από τον χώρο της τεχνολογίας και του lifestyle. Οι γνωστές vloggers και YouTubers Mikri Ollandeza & Fos Bloque ήταν εκεί και δημιούργησαν πρωτότυπες κατασκευές παρέα με τους μικρούς τους φίλους, ενώ οι γνωστοί gamers «Tech it Serious» & R1ou γνωρίστηκαν και έπαιξαν μαζί με τους fans τους, με φόντο μοναδικά gaming δώρα. Σε πιο lifestyle ρυθμούς κινήθηκαν η fashion blogger Έλενα Γαλίφα, η food blogger Εμμανουέλα Κόκκαλη και η DIY expert Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου, οι οποίες μοιράστηκαν με το κοινό τα μυστικά και τις εμπειρίες τους.

ph6

Το σίγουρο είναι πως το πάθος για τη γνώση και την τεχνολογία και το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο και τις πραγματικές του ανάγκες, καθόρισε και καθορίζει ακόμα και σήμερα την εξέλιξη και την πορεία του Πλαισίου, μιας εταιρείας τεχνολογίας που δεν αποτελεί τυχαία σημείο αναφοράς στο χώρο των ελληνικών επιχειρήσεων! Μια επίσκεψη στο νέο superstore τεχνολογίας στην Αγία Παρασκευή θα σας βοηθήσει να καταλάβετε το γιατί.