ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Ευχαριστώ τους γιατρούς και τον κόσμο που προσεύχεται για τον Γεράσιμο»

Γεράσιμος, Τέμπη

Ο 20χρονος είναι ο μοναδικός επιζώντας από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, με τους υπόλοιπους επιβάτες του βαγονιού να βρίσκουν θάνατο

Μάχη για τη ζωή του δίνει εδώ και 18 μέρες ο 20χρονος Γεράσιμος, που βρισκόταν στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη. Ο 20χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και όλοι ελπίζουν να τα καταφέρει.

Ο 20χρονος είναι ο μοναδικός επιζώντας από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, με τους υπόλοιπους επιβάτες του βαγονιού να βρίσκουν θάνατο.

Η μητέρα του Γεράσιμου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του MEGA, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του κόσμου. «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», είπε η μητέρα του 20χρονου.

Ο Γεράσιμος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Είναι ο μοναδικός επιζών του μοιραίου τρένου, καθώς εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο την ώρα της σύγκρουσης και βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά. Φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι δυνατό.

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: Μήνυση κατέθεσε 19χρονη επιζήσασα για την τραγωδία

Δρομολόγια τρένων: «Στοίχημα» η έναρξη πριν το Πάσχα - Τα προβλήματα και οι παρεμβάσεις

Τέμπη: Αυτή είναι η κατάθεση του επιθεωρητή του ΟΣΕ και του σταθμάρχη για τη σύγκρουση των τρένων