ΚΟΣΜΟΣ

Quantum of the Seas - Το πλοίο της χλιδής…

Quantum of the Seas - Το πλοίο της χλιδής…

Το υπερπολυτελέστατο κρουαζιερόπλοιο σύντομα θα «σκίζει» τους ωκεανούς, χαρίζοντας στους ταξιδιώτες του το πιο άνετο ταξίδι.

Με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα, το Quantum of the Seas, θεωρείται από πολλούς ως το πιο hi-tech πλοίο του πλανήτη.

Το επιβλητικό Quantum of the Seas ξεκινάει για το παρθενικό του ταξίδι από το Σάουθαμπτον στην Κορνουάλη. Από εκεί θα ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Υόρκη και θα «δέσει» στην Καραϊβική.

Με μήκος στα 348 μέτρα και ύψος 92 μέτρα το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο είναι φθάνει σε μέγεθος πέντε Boeing 747 σειρά και είναι το τρίτο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο.

Στο εσωτερικό του τα πάντα θυμίζουν ταινία επιστημονικής φαντασίας, ρομπότ που σερβίρουν, εξομοιωτή αλεξίπτωτου ελεύθερης πτώσης, το πρώτο ψηφιακό σύστημα ψυχαγωγίας στον κόσμο, συγκρουόμενα, εικονικά μπαλκόνια και δωμάτια χωρίς παράθυρα.

Το Quantum of the Seas διαθέτει 18 καταστρώματα, 16 γυάλινους ανελκυστήρες, 2090 καμπίνες και χώρο για να φιλοξενήσει περίπου 5000 επιβάτες και 1500 άτομα προσωπικό.

Ρoή Ειδήσεων