ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Είστε 20; Ταξιδέψτε στους πιο απρόσμενους προορισμούς

Είστε 20; Ταξιδέψτε στους πιο απρόσμενους προορισμούς

Υπάρχουν μερικοί προορισμοί που όλοι ονειρευόμαστε να επισκεφτούμε κάποια στιγμή στη ζωή μας, Παρίσι, Ρώμη, Ρίο ντε Τζανέιρο, Νέα Υόρκη, Τόκιο.

Μαγικές πόλεις με πολιτιστικό και ιστορικό παρελθόν που έχουν συνδράμει στη διαμόρφωση του παγκοσμιοποιημένου κόσμου μας.

Οι... πολυταξιδεμένοι θα σπεύσουν να σας ενημερώσουν ότι αυτά τα μέρη πλημμυρίζουν με τουρίστες και έτσι είναι σχεδόν αδύνατο να τα απολαύσεις.

Ανεξάρτητα, όμως, από το πόσο συνωστισμένα είναι αυτά τα μέρη, τίποτα δεν συγκρίνεται με το αίσθημα που δημιουργείται όταν κοιτάς την οροφή της Καπέλα Σιξτίνα για πρώτη φορά, όταν βγαίνεις από το μετρό της Νέα Υόρκης και αντικρίζεις τους ουρανοξύστες ή όταν βλέπεις τους δρόμους του Παρισιού να απλώνονται από κάτω σου ενώ βρίσκεσαι στον τελευταίο όροφο του Πύργου του Άιφελ.

Στην πραγματικότητα είναι σχεδόν αδύνατο να επισκεφτείτε έναν προορισμό που παραμένει ανέγγιχτος από τον τουρισμό. Άλλωστε ακόμα και περιοχές που μέχρι πριν χρόνια θεωρούνταν ερημικές τώρα είναι άμεσα προσβάσιμες με τα μέσα μεταφοράς.

Ωστόσο υπάρχουν και μερικά «διαμάντια» που παραμένουν προς το παρόν άγνωστα στο ευρύ κοινό. Και δεν υπάρχει καλύτερη ηλικία για να τα επισκεφτείς από τα 20 σου χρόνια!

Isle of Skye, Scotland

scotland

Montreal, Canada

montreal

Reykjavik, Iceland

rekiabik

Big Sur, CA

ca

Belgrade, Serbia

belgrade

Chavin de Huantar, Peru

peru

Πηγή: elitedaily

Σχετικές ειδήσεις