TRAVEL

Αυτές είναι οι κρυφές παραλίες της Αττικής

Αυτές είναι οι κρυφές παραλίες της Αττικής

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Ο υδράργυρος βρίσκεται στα ύψη. Κάποιοι αναζητούν στιγμές δροσιάς σε παραλίες κοντά στην Αττική. 

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά. Ο υδράργυρος βρίσκεται στα ύψη. Κάποιοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που βρίσκονται ακόμα στην πόλη και αναζητούν στιγμές δροσιάς και θαλασσινή αύρα, σε καθαρές παραλίες κοντά στην Αττική.

Τσίου: Ο κολπίσκος που σε πολλούς θυμίζει την ομώνυμη ταινία του Μάκη Παπαδημητρίου, βρίσκεται στο ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο και παρόλο που χρειάζεται κατάβαση ενός λόφου, αποζημιώνει με τα καθαρά κρυστάλλινα νερά του. Λέγεται πως η παραλία είναι μυστική καθώς παλιότερα εκεί πήγαιναν γυμνιστές οι οποίοι επέλεγαν το σημείο επειδή κανείς δεν μπορούσε να τους δει εύκολα από τον δρόμο.

Παραλία Πόρτο Εννιά: Λίγοι την γνωρίζουν, αλλά όσοι την επισκέπτονται μαγεύονται και θέλουν να ξαναπάνε. Η παραλία βρίσκεται κοντά στην Κερατέα, έχει βότσαλα, ενώ εκεί οι επισκέπτες αυτού του επίγειου παράδεισου θα βρουν και μία καντίνα όπου μπορούν να απολαύσουν κάτι δροσιστικό. Το «Πόρτο Εννιά» είναι μία παραλία κατάλληλη για οικογένειες.

Παραλία Ασημάκη: Βρίσκεται μετά τον οικισμό Πούντα Ζέζα. Αφού διασχίσει κανείς τον χωματόδρομο φτάνει σε μία μικρή παραλία με καμάρες και θέα μερικά σκάφη και ιστιοφόρα του Σαρωνικού. Πολλοί λένε ότι μοιάζει με νησί.

Σχετικές ειδήσεις