ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός: Τα μέτρα για Έλληνες πολίτες και τουρίστες μετά το άνοιγμα - Η απάντηση Χαρδαλιά

Τουρισμός: Τα μέτρα για Έλληνες πολίτες και τουρίστες μετά το άνοιγμα - Η απάντηση Χαρδαλιά

Τουρισμός: Ερώτηση σχετικά με το αν υπάρχει πιθανότητα να ισχύουν διαφορετικά μέτρα για τους Έλληνες πολίτες και διαφορετικά για τους τουρίστες μετά το προγραμματισμένο άνοιγμα στις 14 Μαΐου δέχθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς στη διάρκεια της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ρωτήθηκε για το τι θα ισχύει μετά το άνοιγμα του τουρισμού στις 14 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, κλήθηκε να απαντήσει για το αν υπάρχει περίπτωση να ισχύουν άλλα μέτρα περιορισμού για τους Έλληνες πολίτες και άλλα για τους τουρίστες, όπως και για την πιθανή κατάργηση της καραντίνας μετά την είσοδο στη χώρα για τους τουρίστες.

«Δεν θέλω να πω κάτι ιδιαίτερο. Είναι προφανές, είναι νομίζω σαφές ότι όταν θα ανοίξει ο τουρισμός όλα όσα θα ισχύουν για τους Έλληνες πολίτες θα ισχύουν και για τους τουρίστες. Μέχρι τότε, υπομονή και μέρα με την ημέρα παρακολουθούμε το επιδημιολογικό φορτίο, βλέπουμε ξεχωριστά την κάθε περιοχή και θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη ώρα να πάρουμε τις σχετικές αποφάσεις», απάντησε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.067 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 91 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 824 οι διασωληνωμένοι