ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Κρήτη «στο στόχαστρο» τουριστικών πρακτόρων από τη Βρετανία

Η Κρήτη «στο στόχαστρο» τουριστικών πρακτόρων από τη Βρετανία

Με την ευκαιρία έναρξης της αεροπορικής γραμμής της British Airways από το Gatwick του Λονδίνου για το Ηράκλειο- που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες- ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, συναντήθηκε με 12 τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους από την Αγγλία που βρίσκονται στην Κρήτη.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Αρναουτάκης συζήτησε μαζί τους το θέμα της ενδυνάμωσης συνεργασίας αλλά και της προβολής της Κρήτης στην Αγγλία.

Ο κ. Αρναουτάκης τους ανέπτυξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης, και αναφέρθηκε στο τουριστικό προϊόν του νησιού, την διασύνδεση του με τον πρωτογενή τομέα, με τα Κρητικά προϊόντα, τον πολιτισμό αλλά και το φυσικό περιβάλλον.

Επίσης ο Περιφερειάρχης, ζήτησε να στηρίξουν και να προβάλλουν ακόμα περισσότερο το τουριστικό προϊόν της Κρήτης στην Αγγλία, κάτι που υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν.

Τόσο οι τουριστικοί πράκτορες όσο και οι δημοσιογράφοι ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την φιλοξενία που έχουν στο νησί -την οποία χαρακτήρισαν θαυμάσια -και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την πολιτισμική κληρονομιά της Κρήτης, την Κρητική Διατροφή, τη φύση της, και τους ανθρώπους της.

Ακόμη οι τουριστικοί πράκτορες ανέφεραν ότι θα διαφημίσουν και θα προωθήσουν τα τουριστικά πακέτα με προορισμό την Κρήτη, ενώ οι δημοσιογράφοι ανέφεραν από την πλευρά τους ότι θα προβάλλουν στα ρεπορτάζ τους το νησί με τις ομορφιές και τη φιλοξενία του .

Σχετικές ειδήσεις