Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
TRAVEL

Αυτός είναι ο ομορφότερος χριστουγεννιάτικος προορισμός της Ελλάδας

Newsbomb

Οι χιονισμένες βουνοκορφές μοιάζουν ψεύτικες από την πλατεία του ομορφότερου χωριού της Ελλάδας

Το Μέτσοβο δεν θεωρείται τυχαία το ομορφότερο χωριό της Ελλάδας και ότι και αν σας έχουν πει για αυτό εάν δεν το επισκεφθείτε δεν μπορείτε να φανταστείτε την ομορφιά που κρύβει μέσα του.

Τείνει να αναδειχθεί σε… «Αράχωβα της Ηπείρου», καθώς -ειδικά τα τελευταία χρόνια- όλο και περισσότεροι είναι οι διάσημοι του εγχώριου τζετ σετ που επιλέγουν το Μέτσοβο για τις χειμερινές τους αποδράσεις. Συγκαταλέγεται άλλωστε μεταξύ των πιο δημοφιλών ελληνικών χειμερινών προορισμών εδώ και δεκαετίες, καθώς χαρακτηρίζεται από μοναδική ομορφιά, παράδοση και… χειμωνιάτικο καιρό!

Ο χειμώνας, λοιπόν, θέλει εκδρομές στην ορεινή Ελλάδα και στις πολλές, καλά «κρυμμένες» ομορφιές της. Άλλωστε, η ορεινή Ελλάδα μας εξιτάρει, μας καλεί να την ανακαλύψουμε ξανά και ξανά και κάθε φορά μας χαρίζει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά της τοπία.

Κάθε χειμώνα, λοιπόν, τέτοιες μέρες ετοιμάζουμε βαλίτσες και προγραμματίζουμε τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου, μαζί με όλη την οικογένεια, έτσι ώστε να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας και να απολαύσουμε ανέμελες στιγμές με τους πιο δικούς μας ανθρώπους.