ΖΩΔΙΑ

Δίδυμος ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Έρχονται ξαφνικές ανατροπές στα εργασιακά

Δίδυμος ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Ξαφνικές ανατροπές στα εργασιακά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τα «γρανάζια» της μονιμότητας.
astrology.gr

Ζώδια - Δίδυμος: Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού συνηγορεί σε ξαφνικές ανατροπές ή/και μια μικρή επανάσταση στα εργασιακά ή/και την καριέρα σου.

Το ενδιαφέρον των άλλων αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου στρέφει η Σελήνη στο ζώδιο σου. Παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις το μαύρο, άσπρο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις εμψυχωτικά το πλεονέκτημά σου κι όχι βέβαια να «παραμυθιάζεις» τους άλλους για να επωφεληθείς προσωπικά, Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού συνηγορεί σε ξαφνικές ανατροπές ή/και μια μικρή… επανάσταση στα εργασιακά ή/και την καριέρα σου κι εδώ βέβαια το θέμα είναι το αν θα την προκαλέσεις εσύ, αποκτώντας το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού ή απλά θα περιμένεις να σου... πέσει ο ουρανός στο κεφάλι!

Ερωτικές Προβλέψεις 04/05

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να… ανεβοκατεβάζει τις επιθυμίες και τα θέλω σου κι όχι πάντα με λογική σειρά, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μην προσπαθήσεις να ξεφύγεις από τα «γρανάζια» της μονιμότητας, κάνοντας ένα πείραμα, που δεν ξέρεις πως θα σου βγει! Αν πάλι είσαι μόνος/η, έχεις το ελεύθερο να δράσεις κατά βούληση, αξιοποιώντας το… μπλα-μπλά σου, είναι ωστόσο δύσκολο να καταλήξεις σε μια και μόνη επιλογή!

Διαβάστε επίσης:

Κριός ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Ζήσε τον έρωτά σου - Έρχονται αποκαλύψεις

Ταύρος ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Προσοχή στα οικονομικά - Μείνε μακριά από λάθος ανθρώπους