ΖΩΔΙΑ

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 24/05: Δείξε έμπρακτα την αγάπη σου

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 24/05
Σήμερα οι… αγάπες χωρίς απόδειξη δεν έχουν τύχη κι αν κάτι τέτοιο σου κόβει τον ενθουσιασμό, μπορείς να αρκεστείς στα όσα ωραία σκαρώνει η φαντασία σου!
astrology.gr

Ζώδια - Tοξότης: Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου, δεν αποκλείεται όμως να τύχεις κι εσύ μιας ανάλογης εξυπηρέτησης από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί σε εξελίξεις γύρω από το σπίτι ή την οικογένειά σου με τις τάσεις φυγής να είναι ιδιαίτερα εμφατικές και αν δεν φιλοξενήσεις εσύ στο χώρο σου κάποιον/α που το έχει… σκάσει, δεν αποκλείεται να βρεθείς τελικά σε ένα μέρος που «ξυπνά» τα όνειρά σου για μια καλύτερη ζωή. Σε περιουσιακά θέματα πάντως η πραγματικότητα που σου παρουσιάζεται είτε ενέχει δόλο, είτε είναι… πολύ καλή για να είναι αληθινή! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου, δεν αποκλείεται όμως να τύχεις κι εσύ μιας ανάλογης εξυπηρέτησης από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/05

Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να λάβεις ένα «δώρο αγάπης» ή να τύχεις μιας εξυπηρέτησης από ένα πρόσωπο που τρέφει αισθήματα για σένα, μπορείς όμως κι εσύ να δείξεις τα αισθήματά σου με έναν ανάλογο τρόπο και να είσαι σίγουρος/η ότι η κίνησή σου θα «πιάσει τόπο». Αντίθετα σήμερα οι… αγάπες χωρίς απόδειξη δεν έχουν τύχη κι αν κάτι τέτοιο σου κόβει τον ενθουσιασμό, μπορείς να αρκεστείς στα όσα ωραία σκαρώνει η φαντασία σου!

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 24/05/2022;