ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Τα εργασιακά σου είναι σε μια κρίσιμη καμπή

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05:
Σήμερα καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα φλερτ που θα σε κάνει να διασκεδάσεις, χωρίς περαιτέρω εξελίξεις.
astrology.gr

Ζώδια - Υδροχόος: Ο Πλούτωνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ένα «βρώμικο» παρασκήνιο, που μπορεί να αφορά και σε σένα.

Με τη Σελήνη στον Κριό μπορείς να μάθεις πολλά και σε σύντομο χρόνο, στο «σχολείο της ζωής», ιδιαίτερα σε τεχνικά ζητήματα, από τη στιγμή ωστόσο που θα περάσεις στη δράση, πρόσεξε μήπως κάποιες ενέργειές σου θεωρηθούν παράτυπες έναντι του νόμου. Ίσως πάλι χρειαστεί να μετακινηθείς εκτάκτως για δουλειές. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί ένα «βρώμικο» παρασκήνιο, που μπορεί να αφορά και σε σένα. Επιπλέον, τα εργασιακά σου είναι σε μια κρίσιμη καμπή και πρέπει να αποφασίσεις για το αν «θα κάνεις συμφωνία με το διάβολο» ή όχι!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/05

Σήμερα καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε ένα φλερτ που θα σε κάνει να διασκεδάσεις, χωρίς περαιτέρω εξελίξεις και σε ένα άλλο πρόσωπο που ασκεί επάνω σου μια ιδιαίτερη γοητεία αλλά κρύβει κι έναν εαυτό που έχει αρκετές σκοτεινές πλευρές κι αν καταλήξεις στην δεύτερη εκδοχή, δεν θα σου φταίει κανένας μετά για αυτά που θα τραβήξεις στην συνέχεια. Αλλά και σε σχέση να είσαι, μην... ψάχνεσαι πολύ γιατί θα το μετανιώσεις!

Σχετικές ειδήσεις