ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 28/05: Έρχονται αποκαλύψεις για παρασκηνιακές δράσεις

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 28/05: Έρχονται αποκαλύψεις για παρασκηνιακές δράσεις

Ζώδια - Δίδυμοι: Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει αποκαλύψεις για παρασκηνιακές δράσεις κι εδώ είναι που άλλο περίμενες κι άλλο θα «βγει», ίσως όμως η «φώτιση» σου να έρθει μέσα από ένα όνειρο που θα δεις ή μια «μεταφυσική» εμπειρία.

Επιπλέον, σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας και διατροφής, αλλάζοντας ότι δεν απέδωσε. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία σε ωθεί να κάνεις νέες φιλίες και ανεξάρτητα με την ποιότητα ή τη διάρκειά τους, οι παρέες σου γίνονται το «κλειδί» της προόδου σου. Ίσως πάλι να ασχοληθείς με τα κοινά, παίρνοντας μια πρωτοβουλία που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 28/05

Δείχνεις έτοιμος/η να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση, είτε φανερή, είτε… κρυφή και σε πρώτο χρόνο θα μπορέσεις να ζήσεις τις «στιγμές σου» με καλή παρέα. Από εκεί και ύστερα το πρόβλημα είναι η διάρκεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και το ταίρι σου σε θέλει αποκλειστικά δικό/η του, δώσε του να καταλάβει ότι σε αυτήν την φάση έχεις περισσότερη ανάγκη το «έξω» και τις παρέες σου, χωρίς όμως να κάνεις κατάχρηση της ελευθερίας σου.