ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 28/05: Έρχονται αποκαλύψεις για παρασκηνιακές δράσεις

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 28/05: Έρχονται αποκαλύψεις για παρασκηνιακές δράσεις

Ζώδια - Δίδυμοι: Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει αποκαλύψεις για παρασκηνιακές δράσεις κι εδώ είναι που άλλο περίμενες κι άλλο θα «βγει», ίσως όμως η «φώτιση» σου να έρθει μέσα από ένα όνειρο που θα δεις ή μια «μεταφυσική» εμπειρία.

Επιπλέον, σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας και διατροφής, αλλάζοντας ότι δεν απέδωσε. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία σε ωθεί να κάνεις νέες φιλίες και ανεξάρτητα με την ποιότητα ή τη διάρκειά τους, οι παρέες σου γίνονται το «κλειδί» της προόδου σου. Ίσως πάλι να ασχοληθείς με τα κοινά, παίρνοντας μια πρωτοβουλία που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 28/05

Δείχνεις έτοιμος/η να ανταποκριθείς σε κάθε πρόκληση, είτε φανερή, είτε… κρυφή και σε πρώτο χρόνο θα μπορέσεις να ζήσεις τις «στιγμές σου» με καλή παρέα. Από εκεί και ύστερα το πρόβλημα είναι η διάρκεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και το ταίρι σου σε θέλει αποκλειστικά δικό/η του, δώσε του να καταλάβει ότι σε αυτήν την φάση έχεις περισσότερη ανάγκη το «έξω» και τις παρέες σου, χωρίς όμως να κάνεις κατάχρηση της ελευθερίας σου.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων