ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 14/06: Η μέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις και περιουσιακές ρυθμίσεις

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 14/06: Η μέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις και περιουσιακές ρυθμίσεις
Χαλάρωσε και επικεντρώσου σε οτιδήποτε τέρπει την ψυχή σου
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Αν πάλι δεχθείς επισκέψεις ή βρεθείς εσύ φιλοξενούμενος, μην σε ξεγελάσει το «ειδυλλιακό» κλίμα, αφού… κάπου υπάρχει δόλος ή απάτη!

Με την Πανσέληνο να... σπέρνει το «χάος» στη ζωή σου, όσο κι αν οργανωθείς ή επιδιώξεις να γίνουν τα πράγματα σύμφωνα με τους κανόνες σου, δεν θα τα καταφέρεις, οπότε προτίμησε να χαλαρώσεις και να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε τέρπει την ψυχή σου ή/και σε βοηθά να χαλαρώσεις. Αν πάλι δεχθείς επισκέψεις ή βρεθείς εσύ φιλοξενούμενος, μην σε ξεγελάσει το «ειδυλλιακό» κλίμα, αφού… κάπου υπάρχει δόλος ή απάτη! Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για μισθώσεις και περιουσιακές ρυθμίσεις, εκτός κι αν γίνουν χαριστικά, ενώ περί συνεργασιών… ουδείς λόγος να γίνεται!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 14/06

Με τον Ποσειδώνα απέναντί σου, αν είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να αποκομίσεις πολύ θετικές εντυπώσεις από μια νέα γνωριμία αλλά είτε τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, είτε το «ειδύλλιο» δεν θα προχωρήσει σε μια πιο «χειροπιαστή» φάση, αφήνοντας τη φαντασία να υλοποιήσει τα υπόλοιπα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα υπάρχουν πράγματα που αποκρύπτονται και μένει να μάθεις το λόγο και το κίνητρο.