ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 24/06: Ίσως δεχτείς μία απρόσμενη επίσκεψη

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 24/06: Ίσως δεχτείς μία απρόσμενη επίσκεψη
Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να αλλάξεις τα… πάντα στο σπίτι ή την οικογένειά σου
astrology.gr

Ζώδια - Υδροχόος: Ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί νέα δεδομένα στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και ανατροπές στην ζωή τους.

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να αλλάξεις τα… πάντα στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν βέβαια σου κατέβει κάποια από εκείνες τις «αιρετικές» ιδέες σου, μη διστάσεις να την πραγματοποιήσεις! Ίσως πάλι να δεχθείς μια επίσκεψη που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σου, στον αντίποδα όμως μπορεί να γίνει «σκηνικό» με ένα οικείο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί νέα δεδομένα στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και ανατροπές στην ζωή τους, ξεκινώντας από τα παιδιά σου. Ίσως βέβαια να κάνεις και μια προσωπική επιλογή που θα αναδείξει το… πόσο ιδιαίτερο άτομο είσαι!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/06

Με τον Ερμή στον 5ο ηλιακό οίκο σου, αν είσαι μόνος/η, τότε ο δρόμος της ερωτικής αναζήτησης είναι ανοικτός και μάλιστα για να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό, με ένα μάλλον νεαρό άτομο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση κι έχεις κάνει τις «συμβάσεις» σου, το πιθανότερο είναι να προκύψουν αιφνιδίως κάποια «θεματάκια», που απλά θα πιστοποιήσουν ότι «το αίμα νερό δεν γίνεται», ίσως μάλιστα μια «φάση» με τρίτο πρόσωπο να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου!

Σχετικές ειδήσεις