ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 24/06: Έρχονται ανατροπές στις συνεργασίες σου

Σκορπιός | Ημερήσιες Προβλέψεις 24/06
Η Σελήνη απέναντι σου σηματοδοτεί ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου,
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός: Με τη Σελήνη και τον Ουρανό απέναντί σου, αν είσαι μόνος/η, θα βρεθείς στην άβολη θέση να παλεύεις με το ανικανοποίητο.

Η Σελήνη απέναντι σου σηματοδοτεί ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, μπορείς ωστόσο να δρομολογήσεις εσύ πρώτος/η κάποιες αλλαγές «σπάζοντας» την ρουτίνα κι αιφνιδιάζοντας ευχάριστα ή… δυσάρεστα εκείνους/ες που σε θεωρούν ως δεδομένο. Δικαιούσαι να κάνεις κι εσύ ένα πείραμα μια φορά στο… τόσο! Παράλληλα με τον Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο σου κάθε τι το «αναμενόμενο» στον οικονομικό τομέα… παίρνει την άγουσα προς τα αποδυτήρια, μαζί με τα σχετικά προγνωστικά και σε συμφέρει να προσανατολιστείς σε θεωρητικά «αβέβαιες» επενδύσεις και αγορές, αφού αυτές θα αποδώσουν.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/06

Με τη Σελήνη και τον Ουρανό απέναντί σου, αν είσαι μόνος/η, θα βρεθείς στην άβολη θέση να παλεύεις με το ανικανοποίητο, αφού καμία υποψηφιότητα δεν είναι πλήρης, ενώ υπάρχει και μια έλλειψη συντονισμού. Άλλον/η θες κι άλλος/η σε θέλει Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στο απόλυτο δόσιμο που επιζητάς και την ελευθερία δράσης. Πολύ δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο.

Σχετικές ειδήσεις