ΖΩΔΙΑ

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 27/06: Αν είσαι μόνος/η ευνοούνται περισσότερο οι «περιστασιακές» σχέσεις

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 27/06: Αν είσαι μόνος/η ευνοούνται περισσότερο οι «περιστασιακές» σχέσεις
Αν πάλι αναζητήσεις πληροφορίες στο διαδίκτυο κι είναι για σοβαρό σκοπό, είναι σκόπιμο να τις διασταυρώσεις, πριν βγάλεις το οποιοδήποτε συμπέρασμα
astrology.gr

Ζώδια - Zυγός: Η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό κάνει τις διαθέσεις των άλλων απέναντι σου πιο επιθετικές

Με την Σελήνη στους Διδύμους να σου ανοίγει διαύλους επικοινωνίας, αυτό που προέχει είναι το να καλλιεργήσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, ανεξάρτητα με το αν θα ειπωθεί κάτι ουσιώδες. Αν πάλι αναζητήσεις πληροφορίες στο διαδίκτυο κι είναι για σοβαρό σκοπό, είναι σκόπιμο να τις διασταυρώσεις, πριν βγάλεις το οποιοδήποτε συμπέρασμα. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό κάνει τις διαθέσεις των άλλων απέναντι σου πιο επιθετικές, ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου ή να μπλέξεις με δικαστήρια, με αφορμή κι αιτία τα εργασιακά σου ή ένα θέμα υγείας.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 27/06

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αποκαλυφθεί ένα «ολίσθημα» είτε δικό σου, είτε της άλλης πλευράς. Αν πάλι είσαι μόνος/η, στην παρούσα φάση, ευνοούνται περισσότερο οι «περιστασιακές» σχέσεις, χωρίς δεσμεύσεις, οπότε κινήσου κι εσύ αναλόγως. Αν πάντως ενδιαφέρεσαι συγκεκριμένα για ένα πρόσωπο, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και μένει να μάθεις το πόσο ακριβώς θα κρατήσει το πάθος ή/και το πρόβλημα!