ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 27/06: Ίσως να «ρισκάρεις» ακόμη και την απόλυσή σου

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 27/06: Ίσως να «ρισκάρεις» ακόμη και την απόλυσή σου
Όσον αφορά τώρα σημαντικές αγορές ή/και επενδύσεις, κάθε πληροφορία που μαθαίνεις, χρειάζεται σίγουρα διασταύρωση
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός: Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, που δεν σου προσφέρει πια συγκινήσεις, είναι πιθανό να τις αναζητήσεις αλλού

Με την Σελήνη στους Διδύμους μπαίνουν σε πρώτο πλάνο μικρά δάνεια από σένα ή προς εσένα αλλά και έξοδα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν, ειδικά από κάποιον/α που... παίζει με τα λεφτά σου! Όσον αφορά τώρα σημαντικές αγορές ή/και επενδύσεις, κάθε πληροφορία που μαθαίνεις, χρειάζεται σίγουρα διασταύρωση. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η» στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να «ρισκάρεις» ακόμη και την απόλυσή σου, πρόσεξε όμως μήπως σου συμβεί ένα εργατικό ατύχημα. Επιπλέον καλείσαι να πάρεις δραστικές αποφάσεις σε σχέση με την υγεία σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 27/06

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι και το διαβατήριό σου για την καρδιά του προσώπου που σε ενδιαφέρει και βέβαια δεν είναι σκόπιμο να αρχίσεις να χρονοτριβείς, μέχρι να σιγουρευτείς κλπ, αφού η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, που δεν σου προσφέρει πια συγκινήσεις, είναι πιθανό να τις αναζητήσεις αλλού, κάτι που δείχνει δίκαιο μεν αλλά σκέψου λίγο να ήσουν στην θέση του/της!