ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07: Ίσως προκύψουν καταστάσεις που θα σε φέρουν σε αμηχανία

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07: Ίσως προκύψουν καταστάσεις που θα σε φέρουν σε αμηχανία
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα παράγει περισσότερο συναίσθημα από αυτό που μπορείς να καταναλώσεις.
astrology.gr

Ζώδια - Υδροχόος: Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου προέχει το να συμπαρασταθείς σε κάποιον/α που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα παράγει περισσότερο συναίσθημα από αυτό που μπορείς να καταναλώσεις, ίσως λοιπόν κάποιες στιγμές να βρεθείς σε αμηχανία εξ αιτίας αντιδράσεων ή συμπεριφορών που «βγάζουν» ιδιαίτερες αδυναμίες. Δεν θα λείψουν πάντως και οι αναφορές σε πρόσωπα και πράγματα του παρελθόντος. Επιπλέον, σηματοδοτεί εργασίες «νοικοκυρέματος», με τη συνδρομή μιας «παλιάς καραβάνας». Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου προέχει το να συμπαρασταθείς σε κάποιον/α που αντιμετωπίζει πρόβλημα, πολύ περισσότερο αν πρόκειται για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/07

Η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου υπόσχεται μεν… αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι αντάξιο των προσδοκιών σου, αντίθετα αν μπεις σε μια σχέση, πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις να κάνεις με ένα ταίρι που «μαστίζεται» από εσωτερικά και δυσεπίλυτα θέματα, ίσως μάλιστα να ζει κάπου… μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Μόνο ως ψυχοθεραπευτής έχεις τύχη λοιπόν αλλά εκεί τα ερωτικά τα… ξεχνάς!