ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 20/08: Ορισμένες εντάσεις θα σε αποσυντονίσουν

Αιγόκερως | Ημερήσιες Προβλέψεις
Η Σελήνη στους Διδύμους σου ανοίγει πολλές δουλειές, ίσως μάλιστα να αρχίσεις να τρέχεις για να μαζέψεις τις «ακαταστασίες» άλλων,
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Η Αφροδίτη στο Λέοντα συνεισφέρει στην απόκτηση αγαθών ή/και την εκπλήρωση μιας επιθυμίας σου, με τα οικονομικά σου να μπαίνουν γενικότερα σε καλό δρόμο.

Η Σελήνη στους Διδύμους σου ανοίγει πολλές δουλειές, ίσως μάλιστα να αρχίσεις να τρέχεις για να μαζέψεις τις «ακαταστασίες» άλλων, που λένε πολλά αλλά δεν κάνουν τίποτα. Επιπλέον, το πέρασμα του Άρη στο ίδιο ζώδιο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις που ναι μεν δεν θα έχουν διάρκεια αλλά σίγουρα θα σε αποσυντονίσουν σε ένα βαθμό. Δώσε βάση όμως και στην υγεία-διατροφή σου, αφού μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια μικρή αδιαθεσία. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο Λέοντα συνεισφέρει στην απόκτηση αγαθών ή/και την εκπλήρωση μιας επιθυμίας σου, με τα οικονομικά σου να μπαίνουν γενικότερα σε καλό δρόμο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/08

Τα εργασιακά και η υγεία σου απορροφούν ικανό χρόνο από τη ζωή σου, με τα ερωτικά σου να μπαίνουν αναπόφευκτα σε δεύτερη μοίρα, ίσως όμως να συμβεί «κάτι» στο εργασιακό σου περιβάλλον ή με ένα πρόσωπο που συνδέεται με τη δουλειά σου κι εδώ το πρόβλημα είναι πως η συναίνεση δεν είναι δεδομένη. Αν όμως υπάρξει… συμφωνία, τότε αυτό θα «μετρήσει» θετικά ως προς την επίτευξη στόχων αφού όταν υπάρχει και ερωτικό κίνητρο τα πράγματα πάνε «σφαίρα»!