ΖΩΔΙΑ

Το Φεγγάρι σου δείχνει τον δρόμο από 01/10 έως 15/10

Το Φεγγάρι σου δείχνει τον δρόμο από 01/10 έως 15/10

Πώς θα είναι η κάθε μέρα, για το πρώτο 15μερο του Οκτωβρίου;

ΟΨΕΙΣ ΣΕΛΗΝΗΣ 01/10 έως 15/10

H Σελήνη, ο πιο γρήγορος αστρολογικός δείκτης, μπορεί να ενεργοποιήσει άλλες διελεύσεις που μας επηρεάζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή ακόμη και όψεις του γενεθλίου χάρτη μας. Η θέση της παίζει σημαντικό ρόλο τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο όσο και στην πραγματοποίηση σημαντικών γεγονότων. Σε κάθε περίπτωση χρωματίζει το κλίμα των ημερών με στοιχεία του ζωδίου που βρίσκεται. Μένει σε ένα ζώδιο περίπου 2, 5 μέρες, για αυτό το λόγο οι διελεύσεις της έχουν μικρό διάστημα επιρροής. Παρατήρησε τις μοίρες και το ζώδιο που γίνεται η κάθε όψη και σύγκρινε με το γενέθλιο χάρτη σου, για να ξέρεις πώς θα είναι η κάθε μέρα του μήνα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

01.10.2023

ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΣΗ

Η σωστή αντίληψη των πραγμάτων και η επιθυμία για συναισθηματική και υλική ασφάλεια είναι οι λέξεις-κλειδιά. Οι σκέψεις, οι κινήσεις και οι αντιδράσεις πραγματοποιούνται πιο αργά, όμως οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα φαίνεται πως σε δικαιώνουν. Τώρα θα φροντίσεις να βάλεις τις βάσεις του δημιουργήματός σου και αργότερα θα δρέψεις τους καρπούς. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

01.10.2023 (01°28´)

Η ημέρα ευνοεί τον προγραμματισμό και την οργάνωση. Είναι πολύ κατάλληλη στιγμή για να βάλεις σε τάξη όλα όσα μέχρι πρότινος άφηνες στο χάος και εντέλει σου δημιουργούσαν αρνητικά συναισθήματα. Τώρα βάζεις τις βάσεις για το μέλλον.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

02.10.2023 (14°20´)

Υπάρχουν ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς. Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης θα έχεις καλή τύχη. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις δημιουργικές δραστηριότητες. Θα είσαι δημοφιλής και ικανοποιημένος με το πώς είναι τα πράγματα στη ζωή σου. Μπορεί να λάβεις ένα βραβείο ή να κερδίσεις ένα λαχείο.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

02.10.2023 (22°35´)

Απρόβλεπτες αλλαγές και συμπεριφορές επιφυλάσσει η σημερινή μέρα. Σήμερα είναι μία μέρα που μπορείς να αντιδράσεις και να επαναστατήσεις ενάντια σε ό,τι και όποιον σε επιβαρύνει και δεν σου προσφέρει κανενός είδους εξέλιξη. Μία συναισθηματική έκρηξη είναι ο λόγος που θα αλλάξει ο ρους των γεγονότων.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ

02.10.2023 (24°57´)

Εάν κάνεις το λάθος να έχεις ιδιαίτερα μεγάλες προσδοκίες σήμερα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά αισθηματικά θέματα, μάλλον σε περιμένουν συναισθήματα απογοήτευσης και ματαίωσης. Δέξου απλά ό,τι σου προσφέρεται και μην απαιτήσεις το οτιδήποτε, διαφορετικά μόνο προβλήματα φαίνονται στον ορίζοντα.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΕΞΑΓΩΝΟ ΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ

02.10.2023 (25°54´)

Θα αισθανθείς μέσα σου μία πληρότητα, ένα συναίσθημα ευγνωμοσύνης για όλα όσα έχεις. Ευχαριστείς το σύμπαν και θέλεις με κάποιο τρόπο να προσφέρεις βοήθεια σε άλλους λιγότερο ευνοημένους. Είναι μια μέρα μεγαλοψυχίας…

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΕΡΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

02.10.2023 (26°25´)

Ανταλλαγή γνώσεων και ειδήσεων. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές γιατί από το πουθενά θα αποκτήσεις σημαντικές πληροφορίες που στο μέλλον θα σου φανούν χρήσιμες. Μην αμφισβητήσεις την αξιοπιστία τους.

ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

03.10.2023 (27°54´)

Σήμερα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα οξυμένη. Μην την αμφισβητήσεις, όσο και εάν δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις για όσα νιώθεις. Συζήτησε τις σκέψεις αυτές μόνο με άτομα που τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr