ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – ΠΑΟΚ: Τιμωρία από UEFA για τον «Δικέφαλο», πριν το ντέρμπι τίτλου στη Super League

ΠΑΟΚ
Intime News

Άρης – ΠΑΟΚ: Η UEFA τιμώρησε τον «Δικέφαλο του Βορρά», μια ημέρα πριν το καθοριστικό ντέρμπι τίτλου στη Super League.

Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ είναι στο κυριακάτικο (19/5) ντέρμπι με τον Άρη, για την τελευταία αγωνιστική των playoffs.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου με νίκη στο «Κλ. Βικελίδης» θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μια ημέρα πριν το ματς της χρονιάς, η UEFA γνωστοποίησε την τιμωρία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ στο Europa Conference League.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ και απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, στο επόμενο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι του. Αυτό σημαίνει ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα έχει τους φίλους του στο πρώτο ματς μακριά από την Τούμπα στην Ευρώπη.

Να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κάνει διάβημα στην UEFA για αυθαιρεσία, προκατάληψη και πλημμελή άσκηση καθηκόντων της αστυνομίας του Βελγίου.

Η ανακοίνωση της UEFA

«Αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο 10.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να απαγορεύσει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να πουλήσει εισιτήρια στους εκτός έδρας οπαδούς της για τον επόμενο (1) αγώνα της UEFA, για αναταραχή από τον κόσμο, για ζημιές και για την έλλειψη βοήθειας από τους stewards που ταξίδεψαν

Πρόστιμο 20.000 ευρώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για μετάδοση ακατάλληλων για αθλητική εκδήλωση μηνυμάτων ακατάλληλων, δηλαδή προκλητικών μηνυμάτων πολιτικού χαρακτήρα».

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης – ΠΑΟΚ, για τη 10η αγωνιστική της Super League είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (19/5). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις