ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών σε Καμάρα και Τούμπα για να δουν το ντέρμπι παρά το απαγορευτικό της ΕΛ.ΑΣ

Η απαγόρευση της Αστυνομίας για συγκεντρώσεις οπαδών πριν από το ντέρμπι Αρης - ΠΑΟΚ (19/5, 20:00), που θα κρίνει τον τίτλο της Super League, δεν φαίνεται να απασχολεί τους φιλάθλους του «Δικέφαλου του Βορρά».
ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών σε Καμάρα και Τούμπα για να δουν το ντέρμπι παρά το απαγορευτικό της ΕΛ.ΑΣ
3'

Με ανακοίνωσή τους οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ έδωσαν «ραντεβού» την Κυριακή το μεσημέρι στην Καμάρα, από όπου θα ξεκινήσει πορεία με προορισμό το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς», όπου θα βρίσκεται η αποστολή της ομάδας και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στην Τούμπα, προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς με τον Άρη μέσω γιγαντοοθόνης που θα έχει στηθεί εκεί!

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μια μέρα μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας για απαγόρευση συγκεντρώσεων και πορειών στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (19/5).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Συνδέσμων Φίλων του ΠΑΟΚ:

«Η ώρα έφτασε. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος το πίστευε περισσότερο και ποιος το πίστευε λιγότερο. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία αν η διαιτησία μας έσφαζε μες τη χρονιά ενώ τους άλλους τους έσπρωχνε.

Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος είχε και πόσα παραρτήματα. Αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σημασία ποιος παίκτης ήρθε το Γενάρη και ποιος παίκτης θα φύγει ή θα έρθει το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή ένα πράγμα μόνο έχει σημασία.

Η ενότητα του οργανισμού Π.Α.Ο.Κ. απ τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο σε αυτό τον πλανήτη. Κάναμε μηχανοκίνητες σε όλα ματς που δεν είχαμε κόσμο στο γήπεδο, μιλήσαμε επανηλειμμένα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο, μιλήσαμε στη διοίκηση.

Σκυλιάσαμε όλη τη χρόνια γιατί πολύ απλά πιστέψαμε σε αυτήν την ομάδα. Και μας το ανταπέδωσε με το παραπάνω. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Τον Π.Α.Ο.Κ. εναντίον όλων πιο πραγματικό και αληθινό από ποτέ.

ΠΑΟΚΤΣΗ ετοιμάσου έμεινε μια τελευταία μάχη και ήρθε η ώρα σου. Το χρωστάμε σε αυτούς που δεν είναι πια μαζί μας, το χρωστάμε σε αυτή την ομάδα, το χρωστάμε στους παππούδες μας που έχτισαν αυτόν τον τεράστιο σύλλογο μα πάνω απ’ όλα το χρωστάμε στον ίδιο μας τον εαυτό.

Καλούμε όλο τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. μικρούς και μεγάλους, μπαμπάδες, μαμάδες και παιδάκια απ’ άκρη σ’ άκρη απ’ όλη την Ελλάδα. Καλούμε όλους τους ΠΑΟΚτσηδες της επαρχίας με λεωφορεία, βανάκια, τρένα, αεροπλάνα και οτιδήποτε άλλο.

Καλούμε τον ερασιτέχνη Π.Α.Ο.Κ. και την ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Όλοι την Κυριακή στις 15:30 το μεσημέρι στην Καμάρα για μια πορεία που θα μείνει στην ιστορία.

Το ασπρόμαυρο τσουνάμι θα κατευθυνθεί με τα πόδια (μπορούν εννοείται να έρθουν με οχήματα άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή με μικρά παιδιά) προς το Makedonia Palace.

Προκειμένου να μας ακούσουν οι παίκτες μας και να μας νιώσουν δίπλα τους.... Θα καταλήξουμε όλοι μαζί στην Τούμπα όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα σε γιγαντοοθόνη.

Εμείς είμαστε ο Βορράς και την Κυριακή η πόλη του Π.Α.Ο.Κ γιορτάζει. Δεν πρέπει να λείπει κανένας απ’ αυτή τη γιορτή γιατί θα τη θυμόμαστε για πάντα.»

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή