ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται με τον Άρη στον Τοξότη

Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται με τον Άρη στον Τοξότη

Ο Άρης περνά στον Τοξότη στις 24 Νοεμβρίου και θα παραμείνει στο συγκεκριμένο ζώδιο έως τις 5 Ιανουαρίου. Όπως συμβαίνει πάντα, κάποια ζώδια θα αρχίσουν να ανεβάζουν στροφές κι άλλα θα χάσουν την ησυχία τους. Η οικογενειακή, επαγγελματική ή ερωτική τους ζωή θα αναστατωθεί από τσακωμούς και «επιθετικές» διαθέσεις, που μπορεί να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την οριστική ρήξη, ενώ δεν αποκλείονται και ζημιές, ατυχήματα και αυξημένα έξοδα.

Γενικά, ο Άρης προξενεί προβλήματα σε όλους, αλλά υπάρχουν πέντε ζώδια που θα υποφέρουν περισσότερο από τα υπόλοιπα με τον Άρη στον Τοξότη. Ποια είναι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλη αναστάτωση θα προκαλέσει ο Άρης στο σπίτι σου, όπου είναι πιθανές ζημιές του οικιακού σου εξοπλισμού ή άλλες που θα σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, κάθως κάποιες από αυτές δε θα μπορείς να τις αποκαταστήσεις ή, αν χρειάζεται να το κάνεις, να σου στοιχίσουν αρκετά. Επιπλέον, οι καβγάδες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι συχνοί, καθώς θα κάνουν του κεφαλιού τους και μετά θα στρέφονται σε σένα για να βγάλεις τα κάστανα από τη φωτιά ή θα σε πρήζουν για το παραμικρό πρόβλημα που θα αντιμετωπίζουν. Επίσης, είναι πιθανό να προκληθεί τσακωμός για ένα ακίνητο ή για χρήματα. Από την άλλη, ίσως "διωχτείς" από τον χώρο σου, λόγω ιδιοκατοίκησης ή πώλησης, οπότε θα πρέπει να αναζητήσεις καινούργια στέγη ή να βιώσεις ένα είδος "εισβολής".

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr