ΖΩΔΙΑ

Δευτέρα: Η αρχή μιας εβδομάδας με δυναμικά ξεκαθαρίσματα

Δευτέρα: Η αρχή μιας εβδομάδας με δυναμικά ξεκαθαρίσματα

Μετά από ένα διήμερο διασκέδασης, επικοινωνίας, αναζήτησης και περιπλάνησης, οι ουρανοί επιτάσσουν να ασχοληθούμε σοβαρά με θέματα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρέπει να πάρουν ένα τέλος. Ιδιαίτερα οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις, που εκκρεμούν και μας ταλανίζουν, αυτές τις μέρες θα εκτονωθούν και έστω και με απώλειες, θα ξεκαθαρίσουν.

Το ανωτέρω κλίμα που δυναμιτίζεται από τη σύνοδο του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, επηρεάζει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), αλλά και όλοι οι άλλοι δεν μένουν αμέτοχοι στην ενέργεια αυτής της δυναμικής όψης.
Προς το απόγευμα μάλιστα, καλό θα ήταν, η ανωτέρω ομάδα ζωδίων, να προσέχει την παρορμητική συμπεριφορά και τους καυγάδες που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις.

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή κυρίως για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Παρθένους και Ιχθύες που μπορούν να βάλουν στόχους και να τους επιτύχουν σε όλους τους τομείς, αφού το ένστικτο και η διαίσθησή τους χτυπάει κόκκινο. Τα ζώδια αυτά γενικότερα σήμερα ευνοούνται να ασχοληθούν με θέματα σπιτιού, οικογένειας, έρευνας για ένα ακίνητο, κλείσιμο συμφωνιών κ.λπ.

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου έχουν μια τάση στην υπερβολή και τη σπατάλη, όσον αφορά και στα συναισθήματα και στις καταναλωτικές τους συνήθειες. Υπάρχει επιτακτική ανάγκη να συμμαζευτούν.

Αυτά και άλλα πολλά είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για την επιρροή των πλανητών στα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/11;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Οικονομικές προβλέψεις από 10 έως 12 Νοεμβρίου

Σχετικές ειδήσεις