ΖΩΔΙΑ

Τριήμερο διασκέδασης και αποτοξίνωσης...

Τριήμερο διασκέδασης και αποτοξίνωσης...

Με Σελήνη στο Λέοντα και την Παρθένο

Το φεγγάρι εξακολουθεί να βρίσκεται στο αυτάρεσκο, πύρινο ζώδιο του Λέοντα, προσφέροντας δύναμη, αυτοπεποίθηση και γενναιότητα στην αντιμετώπιση των δυσχερειών της καθημερινότητας.

Άνεση, ευχαρίστηση και διασκέδαση κυριαρχούν στο γενικό αστρολογικό κλίμα που επηρεάζει όλους. Μπορούμε να εκφράσουμε επιθυμίες, να καταστρώσουμε και να πραγματοποιήσουμε σχέδια και γενικότερα να πιστέψουμε στον εαυτό μας και τη δημιουργικότητά μας. Όλοι επηρεαζόμαστε από τη Λιονταρίσια ενέργεια, αλλά τα ανωτέρω ισχύουν ιδιαίτερα για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους, οι οποίοι θεωρούνται και οι ευνοημένοι της ημέρας.

Οι μέρες επίσης επιτάσσουν σε πολλούς τομείς δράση μέσα από πρωτοπόρες και διορατικές διαδρομές, τις οποίες ακολουθούν όσοι έχουν τα ανάλογα εφόδια, αλλά καθίστανται ιδιαίτερα δύσκολες για άλλους. Όσοι νιώθουν παγιδευμένοι μέσα σε δεδομένα και στατικές καταστάσεις, π.χ. Ταύροι ή Σκορπιοί, δυσκολεύονται να πρωτοπορήσουν, ακόμα κι αν το επιθυμούν σφοδρά.

Στην αστρολογική ατμόσφαιρα σήμερα και μέχρι την Κυριακή εξακολουθεί να πλανάται η ενέργεια της Αφροδίτης στο Σκορπιό. Εξαιτίας της εσωστρεφούς φύσης αυτής της Αφροδίτης, πολλά πάθη, σκηνές ζήλειας, απληστία, καχυποψία και άλλα τέτοια… ωραία είναι στο καθημερινό μας μενού. Περισσότερο βέβαια επηρεάζονται οι Ταύροι και οι Σκορπιοί που από τη φύση τους είναι πιο ευάλωτοι στις ανωτέρω ενέργειες.

Το κλίμα στα αισθηματικά θέματα θα καλυτερέψει από τη Δευτέρα 17/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, που θα δώσει μια αισιόδοξη και πιο χαλαρή νότα στην ψυχική και συναισθηματική μας διάθεση.

Κατά τα λοιπά το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για αναδιοργάνωση, υγιεινή διατροφή, περιποίηση και φροντίδα του εαυτού μας και των υποθέσεών μας.

Ειδικά το Σάββατο το πρωί, που η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, έχουμε έναν πιο γήινο προσανατολισμό στις πράξεις και τα θέλω μας. Παρά ταύτα, ενδέχεται λόγω της ενέργειας του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, να υπάρξει ταλαιπωρία σε πρακτικά θέματα, ειδικά στα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Ιχθύες, Παρθένοι, Τοξότες).

Αυτά και πολύ περισσότερα είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές του τριημέρου σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/11;

http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/ta-astra-simera/item/66119-ti-lene-ta-astra-simera-14-11

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

http://www.astrology.gr/astroQueen-Bella/EROTIKA-KAI-OHI-MONO/item/66150-pos-tha-peraseis-to-triimero

Τα SOS της εβδομάδας, από 14/11 έως 20/11

http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KOSMIKOI-RYTHMOI/item/66068-ta-sos-tis-evdomadas-apo-14-11-eos-20-11

Σχετικές ειδήσεις